Connect with us
Da, există și medici cu bun simț!" Un medic din Carei i-a restituit unei bătrâne plicul cu bani

Știri

Da, există și medici cu bun simț!” Un medic din Carei i-a restituit unei bătrâne plicul cu bani

Un careian a ținut să povestească pentru PresaSM cum un medic din Carei a primit, fără să știe inițial, un plic cu bani din partea unei paciente pensionare. Plicul a fost pus între acte, iar când medicul a văzut plicul, s-a dus la pacientă și i-a spus că nu poate să accepte așa ceva, din pensia mică a femeii.

Așadar, medicul i-a dat plicul înapoi femeii, asigurând-o că nu este cazul să îi recompenseze actul medical.

”A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (țin să precizez că acest plic nu în buzunar a fost strecurat ci între acte, fără ca acest medic să observe), zicându-i: vă arat fluturașul meu de salariu, dacă cuponul dumneavoastră de pensie are suma mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul. Dar eu, credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea. De acest gest de ce nu vorbește nimeni. Da, există și medici cu bun-simț. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a spus bărbatul pentru PresaSM.

Reamintim că o asistentă medicală de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare a ajuns vedetă pe Facebook grație comportamentului său extraordinar față de pacienți. O sătmăreancă a pozat-o și a postat fotografia pe Facebook, impresionată de modul exemplar în care a vorbit cu bolnavii.

Pentru empatia de care a dat dovadă asistenta, sătmăreanca i-a transmis un sincer “Mulțumesc”, nu doar din partea sa, ci din partea tuturor pacienților de care s-a îngrijit.”A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (țin să precizez că acest plic nu în buzunar a fost strecurat ci între acte, fără ca acest medic să observe), zicându-i: vă arat fluturașul meu de salariu, dacă cuponul dumneavoastră de pensie are suma mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul. Dar eu, credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea. De acest gest de ce nu vorbește nimeni. Da, există și medici cu bun-simț. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a declarat medicul pentru PresaSM.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top