Connect with us
Dacian Cioloș acid la adresa Antena 3, înainte de apariția programată în această seară. Premierul va fi prezent în studiourile Sinteza Zilei.

Știri

Dacian Cioloș acid la adresa Antenei 3 înainte de apariția de diseară

Dacian Cioloș acid la adresa Antenei 3, înainte de apariția programată în această seară. Premierul încă în funcție va fi prezent în studiourile Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei care va începe la ora 21:00.

Dacian Cioloș acid în declarații la adresa Antenei 3

Este cunoscut faptul că Cioloș nu este o figură dintre cele mai apreciate în cadrul Antenei 3. Apariția sa a fost justificată sub afirmatia:”Uneori trebuie să ai curajul să cobori în mocirlă pentru meseria pe care o faci.”

Chestionarea lui Cioloș pe marginea prezenței sale la Antena 3 apare ca o continuare logică, după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a avut parte de o primire cel puțin neprietenoasă la aceeași emisiune. Filosoful Gabriel Liiceanu i-a prezentat public lui Cioloș, teama pe care o are pentru apariția sa la Antena 3. Acesta se teme ca premierul să nu fie linșat în același mod în care a pățit-o Vlad Voiculescu.

Totuși, premierul în funcție s-a arătat lipsit de complexe înaintea apariției sale la Sinteza Zilei. Într-o amplă declarație, primul ministru confirmă:”Mă duc în primul rând din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, se uită la acel post. Cei care se uită exclusiv la acel post merită să afle și alt gen de informații. Cred că acei oameni au dreptul să audă și punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat. Sunt conștient că opiniile mele ajung mai greu la urmăritorii acestui post la ei.”

Citește și:Caută dacian ciolos Dacian Cioloș spune că România este pe creștere economică

Cioloș dispus să se „murdărească” pentru a fi auzit de toți românii

Șeful de la Palatul Victoria nu s-a sfiit nici să folosească o metaforă tăioasă la adresa postului pe care urmează să apară.”Eu sunt agronom la bază și am învățat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă. Astfel, meseria te obligă să cobori câteodată și în mocirlă, pentru a fi sigur ca ți-ai făcut-o bine. Sigur, iei cizme de cauciuc ca să nu te murdărești complet sau faci un duș după aceea, dar trebuie să-ți asumi și partea asta.”,a încheiat Dacian Cioloș.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top