Connect with us
Dacian Cioloș, încântat de prestația unor lăutari cunoscuți. Le-a strâns mâna și i-a pupat

Știri

Dacian Cioloș, încântat de prestația unor lăutari cunoscuți. Le-a strâns mâna și i-a pupat

Imagini incredibile cu Dacian Cioloș au apărut în presa mondenă! Premierul a fost surprins ân timp ce ascultă cu mare admirație prestația unor cunoscuți lăutari.

Imaginile au fost surprinse de paparazzi wowbiz.ro la Teatrul Național București, unde a fost organizat un eveniment cu ocazia Zilei Nționale a Germaniei.

În imagini se orbservă cum premierul României, alături de ambasadorul Germaniei, stau în primul rând și privesc cu admirație prestația lăutarilor. Cei care îi încântă pe cei doi sunt cunoscuții lăutari frații Coccoș și Marian Mexicanu’.

Chiar și ceilalți invitați la eveniment au fost captați de atitudinea lui Dacian Ciloș, care nu era absolut deloc una sobră, ci dimpotrivă era entuziasmat de spectacolul oferit de lăutari.

Mai mult decât atât, în imagini se orbservă cum la sfârșitul spectacolului, Dacin Ciloș le strânge mâna lăutarilor, îi felicită și chiar îi pupă.

Activitatea profesională a lui Dacian Cioloș

Începând din ianuarie 2005 a activat în cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale, mai întâi pe postul de consilier al ministrului Decebal Traian Remeș, ca reprezentant în Comitetul Special Agricol la Consiliul European (ianuarie 2005 – mai 2007), apoi ca subsecretar de stat pentru Afaceri Europene (mai – octombrie 2007) pentru ca în final să ocupe funcția de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale în perioada 11 octombrie 2007 – 22 decembrie 2008 în guvernul Călin Popescu-Tăriceanu.

În data de 9 februarie 2010 Parlamentul European a acordat votul de învestitură Comisiei Europene condusă de José Manuel Barroso. După încetarea mandatului comisiei Barroso, Cioloș a ocupat funcția de consilier al președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, până la preluarea funcției de prim-ministru al României, în noiembrie 2015.

În ziua de 10 noiembrie 2015 a fost desemnat drept prim-ministru al României de către președintele Klaus Iohannis, la șase zile după demisia premierului Victor Ponta. Anunțarea cabinetului Cioloș a avut loc în data de 15 noiembrie 2015. Votul în Parlament, pentru învestitură, a fost primit la 17 noiembrie 2015. În seara aceleiași zile de marți, 17 noiembrie 2015, guvernul Cioloș a depus jurământul în fața președintelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top