Connect with us
Dâmbovița: Accident în Târgoviște, provocat de o femeie de 33 de ani

Știri

Dâmbovița: Accident în Târgoviște, provocat de o femeie de 33 de ani

Accident în Târgoviște, județul Dâmbovița, provocat de o soferiță aflată sub influența drogurilor și a alcoolului.

O tânără de 33 de ani din Târgovişte a produs, vineri seara, un accident rezultat cu pagube materiale, iar în urma testelor a rezultat că era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unei substanţe psihoactive, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Accidentul a avut loc pe strada Calea Bucureşti din Târgovişte. În timp ce conducea autoturismul, femeia a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un copac.

”Din impact au rezultat doar pagube materiale. În urma testării şoferiţei cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste 0,90 mg/alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, aceasta a fost supusă testului de narcodependenţă, care a relevat prezenţa în urină a unei substanţe psihoactive. Femeia a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei unor substanţe psihoactive”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Pe numele şoferiţei a fost întocmit un dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Luna trecută, tot pe strada Calea Bucureşti din Târgovişte, o şoferiţă de 20 de ani, aflată sub influenţa drogurilor, a produs un accident mortal.

Accident în Suceava: Un polițist a fost lovit de un contrabandist

Un poliţist de frontieră aflat în misiune a ajuns vineri la spital, după ce a fost accidentat de o maşină al cărei şofer nu a răspuns la semnalele legale ale acestuia, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, Ilie Poroch Seriţan.

Potrivit sursei citate, vineri seara, în jurul orei 19,55, un echipaj al poliţiei de frontieră de la SPF Brodina, care se afla în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Paltin, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către poliţişti, acroşându-l pe unul dintre aceştia, ”cu intenţia evidentă de a scăpa de oamenii legii”.

Imediat, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, poliţistul fiind transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea acordării de îngrijiri medicale.

O echipă de intervenţie ajunsă la locul incidentului a procedat la cercetarea zonei iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat şi incendiat, pe un drum forestier de pe raza localităţii sucevene Ulma, în maşină fiind descoperite mai multe pachete cu ţigări incendiate.

S-au dispus toate măsurile specifice, în colaborare cu Poliţia şi Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto şi luarea măsurilor legale.

În cauză se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top