Connect with us
Dâmbovița: Bărbat mort, la o zi după ce și-a prevestit moartea. Cum a fost găsit

Știri

Dâmbovița: Bărbat mort, la o zi după ce și-a prevestit moartea. Cum a fost găsit

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din județul Dâmbovița a fost găsit fără viață într-o grădină din apropierea casei sale. Un adolescent a fost cel care l-a găsit pe bărbatul decedat și a sunat de urgență la 112.

Cu doar o zi înainte de tragedie, bărbatul i-ar fi spus unei vecine că simte că va muri în curând. Însă nimeni nu l-a luat în seamă.

„Tanti Stelo, pe mine mă găsiţi mort! Hai, mă, nu mai vorbi, trebuie să mor eu, ca eu sunt bătrână… şi aşa s-a întâmplat. Şi-a prevestit moartea, parcă a ştiut!”, a dezvăluit mătuşa victimei pentru stirileprotv.ro.

Anchetatorii sosiți de urgență la fața locului cred că omul s-ar fi rănit în timp ce încerca să sară peste un gard, iar acest lucru i-a fost fatal. Adolescentul l-a găsit înfipt în gard. De altfel, papucii săi au rămas lângă gardul peste care a trecut. Tragedia s-a produs la aproximativ 300 de metri de casa lui, iar în urma autopsiei urmează să se stabilească exact din ce cauză a murit bărbatul.

„Sârma pe care o vedeţi, nu suntem de vină, cum e la ţară, trec vite, îşi face fiecare gard. S-o fi împiedicat, Dumnezeu ştie…”, a spus un vecin.

Bărbatul locuia singur, după ce soția îl părăsise. Cei trei băieți ai săi erau plecați în Anglia să muncească. Din cauza supărărilor, căzuse în patima alcoolului și se întreținea lucrând cu ziua în sat.

Te-ar putea interesa și: O femeie de 31 de ani a murit în arestul Poliției Capitalei

O femeie în vârstă de 31 de ani, consumatoare de substanțe interzise, care se afla în Arestul Poliției Capitalei de 10 zile, a încetat din viață.

”În această dimineaţă, la ora 05.45 o persoană aflată în regim de arest preventiv i-a sesizat pe poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu că femeia care se afla în aceeaşi cameră cu ea se simte rău şi că a încercat să se dea jos din pat şi a căzut la loc. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top