Connect with us
Dan Barna are coronavirus. Politicianul a intrat în autoizolare

Știri

Dan Barna are coronavirus. Politicianul a intrat în autoizolare

Dan Barna a anunțat că are coronavirus. Politicianul a făcut testul preventiv, înainte de a se prezenta la un eveniment la care urma să participe zilele următoare. Din nefericire pentru el, rezultatul a venit astăzi și este pozitiv. Dan Barna a făcut anunțul pe pagina lui de Facebook. El spune că se simte bine și a intrat în autoizolare.

Dan Barna are coronavirus

Politicianul Dan Barna a anunțat că este infectat cu noul virus. Barna a spus că se simte bine, nu prezintă simptome, dar a intrat în autoizolare, așa cum se procedează la primirea unui test pozitiv de coronavirus.

Barna a făcut testul cu câteva zile înainte de a participa la un eveniment programat pentru săptămâna aceasta. El a primit rezultatul astăzi, iar acesta a fost pozitiv. Politicianul le-a transmis românilor să aibă grijă de ei și de cei dragi lor, și să respecte cu strictețe regulile de protecție.

„Am aflat în această după amiază că am contractat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Ilie Dan Barna (n. 10 iulie 1975, Sibiu, România) este un politician român, membru al Camerei Deputaților din 2016 și președinte al Uniunii Salvați România, al treilea cel mai mare partid din Parlamentul României.

A fost membru al Guvernului Cioloș, unde a deținut funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene condus de Cristian Ghinea, unul dintre principalii săi colaboratori din USR.[6]

La congresul USR din mai 2017, Dan Barna a fost ales vicepreședinte al partidului, iar ulterior Biroul Național l-a desemnat purtător de cuvânt al formațiunii. La congresul din 28 octombrie 2017, Dan Barna a fost ales președintele USR cu 127 de voturi din totalul de 191 valabil exprimate.

În iulie 2019, Dan Barna a fost desemnat candidatul comun al Alianței USR–PLUS la alegerile prezidențiale din noiembrie, urmând să formeze un tandem cu Dacian Cioloș pentru funcția de premier. În septembrie, Barna a fost reales președinte al USR, cu 65% din voturi. A avut un contracandidat vocal, pe deputata Cosette Chichirău, care i-a contestat autoritatea în partid, obținând însă doar 31% din voturi.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top