Connect with us

Știri

Dan Helciug a compus o melodie pentru victimele din Colectiv. VIDEO

Cantaretul Dan Helciug a compus o melodie speciala in memoria victimelor din tragedia din Colectiv.

Dan Helciug(41 de ani) a marturisit ca tragedia de saptamana trecuta l-a afectat profund. „Simt. Cateodata prea mult. Ultimele zile m-au rascolit foarte tare si astfel, din laboratorul fiintei mele s-a nascut o piesa noua. Toata durerea si razvratirea pornita din Colectiv pe care am simtit-o prin toti porii, am pus-o pe texte si in note”, a spus artistul. „‘Doar azi?’ este o frantura din spiritul meu, care nu poate sa taca. Multumesc colegilor care mi-au bucurat inima cu sprijinul lor la studio. Nu suntem singuri”, a adaugat el.

 

Si trupa Taxi a compus o melodie in memoria victimelor. Piesa se numeste „Ce faceti?” si nu are un videoclip dedicat, ci doar o imagine neagra, ca doliu pentru cei care au murit in incendiu.

„Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ”, sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi.

ASCULTA AICI MELODIA

foto:evz.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top