Dana Grecu, anunţ bulversant pentru telespectatori: „Nu am făcut rău …”

04.01.2018
Dana Grecu, anunţ bulversant pentru telespectatori: „Nu am făcut rău …”

Îndrăgita prezentatoare tv a făcut un anunţ bulversant pentru mulţi dintre cei care o cunosc de atâţia ani. Anunțul șocant a fost făcut de Dana Grecu în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Vizibil emoționată, jurnalista a mărturisit că începând de astăzi se numește Dana Chera.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău.

Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea.

Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu, în direct.

„Aveam impresia că vă cheamă altfel”, i-a spus Mihai Gâdea

„Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă. Este un nou început. Sunt acelaşi, sunt eu, sunt la fel.

Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”, a răspuns jurnalista.

„Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a completat Gâdea.

„E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.

Citeşte şi Doina Pană a demisionat din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor. Iată motivul demisiei

Doina Pană, ministru al Apelor și Pădurilor, și-a dat demisia din funcție, invocând motive medicale.

”Prin prezenta vă aduc la cunoștință că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitate de ministru.

Prin urmare, prin prezent,a vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate.

Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar.”” – se arată într-un document semnat de Doina Pană.

Cererea a fost deja înaintată premierului Mihai Tudose

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a spus că propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul CEx care va fi convocat zilele următoare.

”Îi mulțumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României!

#RadarulPădurilor, Codul #silvic, diminuarea defirișărilor ilegale, toate acestea și multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru!

Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Național, care va fi convocat zilele următoare”, a scris șeful PSD, miercuri, pe pagina de Facebook.

Pană a fost aleasă, la alegerile parlamentare din decembrie 2016, ca deputat PSD de Bistrița. Aceasta este la al doilea mandat în Legislativ și, până în septembrie 2017, a fost vicepreședinte al Comisiei pentru mediu a Camerei Deputaților.

Social-democrata a preluat mandatul la Ministerul Apelor şi Pădurilor la 29 iunie 2017 în Guvernul Tudose.

Din 5 martie 2014, Doina Pană a fost ministru delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură în Cabinetul Ponta III, mandatul său încheindu-se în decembrie 2014, în urma remanierii Guvernului.

După absolvirea facultăţii, Pană a lucrat la Fabrica de Hârtie din Prundu Bârgăului. După nașterea fiului său, s-a mutat la Bistriţa la o fabrică, actuala Iproeb, care “patrona” Liceul Electrotehnic, actualul Colegiu Tehnic Infoel.

În 2008, Doina Pană a fost secretar la Ministerul Educației timp de opt luni. În 2012, a fost numită pentru o scurtă perioadă inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pană este preşedinte al organizaţiei judeţene de femei din cadrul PSD Bistriţa-Năsăud şi vicepreşedinte la nivel naţional al OFSD.

În 2009, Pană a fost candidat la alegerile pentru Parlamentul European.

Din 2012, Adriana-Doina Pană este deputat în Parlamentul României, din partea PSD.

Declarație de avere Doina Pană

Potrivit declarației de avere din iunie 2016, Doina Pană deține un teren de 1.500mp în Bistrița-Bârgăului, achiziționat în 1998. De asemenea, noul ministru deține un imobil în Bistrița, unul în Bistrița-Bârgăului și altul în Cluj-Napoca.

Adriana-Doina Pană are o datorie în valoare de 32,500 euro la Alpha Bank, contractat în 2007 și scadent în 2018.