Connect with us

Știri

Daniel Buzdugan si Mihai Morar, cercetati penal!

Judecatorii au admis cererea facuta de blogger-ul clujean Radu Bazavan, care i-a acuzat pe Daniel Buzdugan si Mihai Morar ca i-au furat glumele. Cei doi realizatori sunt cercetati penal.

Daniel Buzdugan (41 de ani) si Mihai Morar (34 de ani) au primit, luni (25 ianuarie), o veste teribila in cazul plangerii facute de Radu Valentin Bazavan, la Judecatoria Sectorului 1. Dosarul, care fusese clasat anul trecut, va fi trimis procurorilor pentru a se incepe urmarirea cu privire la savarsirea infractiunilor prevazute de art. 139 ind. 8 si art. 140 alin. 1 lit. d si f din Legea 8/1996, care prevede drepturile de autor, noteaza click.ro.

”Dosarul a ajuns la Politie si la procurori. S-a inceput oficial urmarirea penala si au calitatea de suspecti. Se fac cercetari in continuare”,  a precizat, pentru sursa citata avocatul lui Bazavan, Cosmin Suciu.

CITESTE SI: LOREDANA CHIVU, batuta in scara blocului in care locuieste! FOTO

Radu Bazavan i-a acuzat pe Morar si Buzdugan ca i-au furat articolul „Sloganele judetelor din Romania”, de pe site-ul sau, groparu.ro. In cazul in care justitia ii va da dreptate blogger-ului, cei doi realizatori radio risca o amenda penala sau, in cel mai rau caz, inchisoarea.

Contactat de reporterii publicatiei amintite, Daniel Buzdugan a afirmat ca nu stie nimic despre hotararea judecatorilor. Mihai Morar nu a putut fi contactat.

foto: cristi-brancu.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top