Connect with us
Danile Prodan va fi înmormântat azi la Cimitirul "Sfântul Ilie", din Pipera

Știri

Daniel Prodan a fost înmormântat azi la Cimitirul „Sfântul Ilie”, din Pipera

Daniel Prodan a fost înmormântat azi la Cimitirul „Sfântul Ilie”, din Pipera. Înmormântarea a avut loc la ora 13:00. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus, ieri, la Arena Național. Sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu.

La funeralii au participat foștii colegi, prieteni, dar și cei care l-au cunoscut.

Daniel Prodan a lăsat în urma sa o mare de durere și lacrimi

Toți cei care l-au cunoscut, prieteni, colegi au transmis mesaje de condoleanțe după moartea lui Daniel Prodan.

Valeriu Argăseală a adus la Arena Națională tricoul cu numărul 6, purtat de Daniel Prodan. El a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Sportivii de mare performanţă, şi în special fotbaliştii, cred că îşi formează reflexul că sunt sănătoşi permanent. Ori cred că după ce îşi termină cariera cel mai important pentru ei este să-şi verifice sănătatea. Prodan rămâne pentru mine acel ardelean hotărât, acel om care dădea mâna cu tine şi simţeai asta şi acel om care ieşea pe culoar şi cânta imnul Stelei când intram în federaţie. Iubea fotbalul, iubea Steaua şi cred că era un exemplu pentru toţi. I-am adus tricoul pentru că la noi a fost perioada în care a putut să facă saltul în marea performanţă în Europa. Dumnezeu să-l odihnească!”, a afirmat Argăseală la plecarea de la Arena Naţională.

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo, a spus că Didi Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundași ai României.

„E o nenorocire. Ne adunăm diferite generaţii de fotbalişti la meciurile internaţionale şi la nenorocirile astea care văd că nu se mai termină în fotbalul românesc. Parcă prea multe decese, accidente pe teren, în afara terenului , oameni tineri cum e Didi Prodan. A fost unul dintre cei mai mari fundaşi centrali ai României, cu performanţe.”, a spus Andone.

Citește și:Sicriul lui Daniel Prodan, depus la Arena Național. Steliștii au dat autografe pe tricoul nu numărul 6

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, miercuri seara, la vârsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. La echipa naţională, fostul fundaş a strâns 54 de selecţii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top