Connect with us

Știri

Dansatorul pe care Corina l-a ruinat

Un nou scandal iese la iveala in showbiz, iar protagonisti sunt doi fosti prieteni. Mai exact solista Corina si fostul ei partener dansatorul, Edi Vasile.

Baiatul tânjea acum 4 ani să castige marele premiu de 60.000 de euro, pentru a-si ajuta familia saraca, formata din nouă suflete. Au colaborat perfect in concurs, ea i-a jurat ca-i va fi mereu alaturi, numai ca promisiunile din platoul de filmare nu s-au potrivit cu realitatea.

CITESTE SI: MIHAELE RADULESCU, CENZURATA IN LIVE-URI

”Am probleme de ordin financiar, nu de sanatate, de aceea nu mai urc pe scena. Am dansat cu Corina o vreme, dar acum din cauza ei nu mai gasesc de lucru. A inceput sa ma vorbeasca urat, astfel incat să nu ma mai ia nimeni la concerte. Ea avea în minte o imagine a mea si cum avea mai multa credibilitate, a fost crezuta si de altii” a declarat dansatorul.

Edi incearca sa supravietuiasca altfel: ”M-am reapucat iar de pictura, o pasiune a mea mai veche”

Contactata in urma scandalului, Corina a declarat: ,,  Am dansat o vreme împreună, dar ştiţi cum sunt dansatorii, au câteodată mai multe concerte şi mă lasă baltă. Era o zi în care am avut cinci concerte, iar el  n-a venit, s-a dus la alţi artişti. A preferat să meargă să danseze cu Antonia şi m-a lăsat baltă. N-am mai colaborat, însă n-am avut timp să mă gândesc la acest subiect. Era un puşti care a avut nişte şanse imense şi nu le-a exploatat. Am auzit că mai merge pe la evenimente private unde dansează cu prietenii lui”.

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top