Connect with us
De ce a fost dat afară Cristian Țopescu de la TVR. Chiar Elena Ceaușescu a dat ordinul

Știri

De ce a fost dat afară Cristian Țopescu de la TVR. Chiar Elena Ceaușescu a dat ordinul

Fostul comentator sportiv, Cristian Țopescu, a murit marți, iar vestea îndurerează milioane de oameni.

Tatăl jurnalistei Cristinei Țopescu era în stare critică de pe 8 mai, iar medicii au anunțat la acea vreme că avea mai multe complicații legate de diabet, dar și alte afecțiuni cronice. Cristian Țopescu a ajuns pe data de 8 mai la Spitalul Elias, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, Silvius Negoiţă, decesul fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu a survenit marţi, în jurul ore 16.00, după ce pe parcursul zilei, starea sa s-a înrăutăţit.

Citește și: A murit Cristian Țopescu. Fostul mare comentator suferea de mai multe afecțiuni cronice

„Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă.

Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”. A fost anunţul Spitalului Elias din Capitală.

Cristian Țopescu, suspendat din TVR de Elena Ceaușescu

În 1983, Cristian Țopescu a fost suspendat din TVR chiar de Elena Ceauşescu, pe motiv că instigase întreg tineretul român să fugă din ţară.

Citește și: Cristina Țopescu a rupt tăcerea despre starea tatălui său. Ce se întâmplă cu Cristian Țopescu, de fapt

„Ilie Balaci e solicitat de mai multe echipe europene cu firmă. Dacă i se va aproba să joace peste hotare, ca şi lui Ştefănescu şi Boloni, care sunt de asemenea solicitaţi, nu vor fi decât avantaje pentru ţară, federaţie, pentru echipa naţională.

Cel mai mare avantaj cu efecte considerabile în timp va fi stimulentul extraordinar pentru cei tineri care vor vedea că un jucător serios şi muncitor are la un moment dat şansa de a juca pentru o echipă valoroasă din străinătate”, afirma Cristian Ţopescu la postul public de televiziune în timpul meciului România – Suedia, decisiv pentru calificarea în premieră a României la EURO 1984.

 

Foto: Hepta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top