Connect with us
De ce ai nevoie de blush si cum sa il folosesti

Știri

De ce ai nevoie de blush si cum sa il folosesti

Blush-ul este un produs de make-up pe care multe doamne si domnisoarele il evita, tocmai pentru ca nu reusesc sa il utilizeze in avantajul lor.

Orice femeie isi doreste sa arate impecabil, exact ca modelele din reviste. Acum acest lucru este posibil, cu ajutorul unui singur produs de machiaj. Daca este aplicat in mod corect, blush-ul iti poate transforma infatisarea si te poate face sa te simti atragatoare si sexy. Exista cateva trucuri extrem de simple pe care trebuie sa le urmezi.

In primul rand este extrem de important sa alegi o formula care se potriveste cu tenul tau. Opteaza pentru un blush cremos daca ai tenul uscat, sau pentru unul pudra daca te confrunti cu o piele mai grasa. Produsul potrivit iti va oferi o stare de bine, va echilibra textura pielii si va completa un machiaj perfect. Incearca mai multe variante pentru a descoperi cea cu care tenul tau este compatibil.

INCEARCA ACEST TRATAMENT CU ULEI CALD PENTRU UNGHII PUTERNICE!

Aplica blush-ul dupa fondul de ten, dar inainte de a aplica pudra. Blush-ul are rolul de a oferi culoare obrajilor si de a-ti da un aspect sanatos, plin de viata. Pudra fixeaza intregul machiaj si pastreaza fiecare produs la locul sau pe tot parcursul zilei. Desi ai avea tendinta sa utilizezi blush-ul la urma, incearca sa nu faci asta, caci se va risipi dupa doar cateva ore, oricat de calitativ ar fi. In plus, pudra va omogeniza culorile si iti va da un aspect natural, mult mai placut.

Zambeste si aplica produsul chiar pe pometi. Nu exagera cu cantitatea si incearca sa il aplici in trepte pentru a crea senzatia de naturalete. Afla care este culoarea cea mai potrivita pentru tenul tau sau combina mai multe produse pana obtii nuanta dorita. Cere ajutorul unui asistent din magazinele de cosmetice pentru a putea depista ce culoare te avantajeaza cel mai mult.

Iata cateva optiuni in functie de culoarea tenului tau!

Piele deschisa la culoare – Iti recomandam o nuanta pala de roz, care avantajeaza orice ten deschis la culoare. Opteaza pentru Ceramide Cream Blush in Pink de la Elizabeth Arden daca vrei o textura usoara.

elizabeth-arden-ceramide-cream-blush-pink

Ten mediu – Majoritatea persoanelor cu tenul mediu au deja o nuanta calda, pe care trebuie doar sa o scoata in evidenta. Un blush portocaliu, foarte subtil, este ideal. Te sfatuim sa incerci Dolce & Gabanna The Blush Luminous Cheek Color, nuanta Apricot.

dolce-and-gabbana-the-blush-luminous-cheek-colour-apricot

Ten masliniu – Rozul este ideal pentru tenul masliniu, il scoate in evidenta intr-un mod delicat. Iti recomandam sa optezi pentru un blush Shiseido Luminizing Satin Face, in culoarea RD401.

shiseido-makeup-luminizing-satin-face-color-rd-401

Sursa foto: beautifulshoes.org; allure.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top