Connect with us
De ce îndrăgesc românii loteriile de tip Keno

Știri

De ce îndrăgesc românii loteriile de tip Keno

De ce îndrăgesc românii loteriile de tip Keno

De ce îndrăgesc românii loteriile de tip Keno

Loteria este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc, forme ale sale fiind practicate încă din Antichitate. În prezent, jocurile loto sunt foarte diverse, atât ca format, cât și ca frecvență. Sunt și extrageri din 5 în 5 minute, așa cum este cazul Loto Slovacia Eklubkeno 20/80.

Pătrunderea în online, prin intermediul operatorilor licențiați de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc, a făcut ca acest produs de divertisment să devină accesibil pentru un număr tot mai mare de pasionați, care nu au timp să ajungă la agențiile Loteriei Române pentru a juca la Loto 6/49.

Revenind la jocul organizat în Slovacia, trebuie spus că este o loterie care a intrat relativ recent pe piața din țara noastră și a ajuns într-un timp scurt la inimile românilor. Slovacia Keno este o loterie de tipul 20/80, însemnând că se extrag 20 de numere din 80. Așa cum am menționat, extragerile sunt foarte frecvente, din 5 în 5 minute. Această periodicitate reprezintă unul dintre motivele pentru care „Eklubkeno” este atât de populară. Iată și alte trei argumente solide ale jucătorilor:

  1. Se poate paria la orice oră din zi sau din noapte la agențiile online, iar deznodământul extragerii poate fi aflat în timp real (sunt platforme care transmit extragerile în direct) sau la puține minute după aceea, din secțiunea „Rezultate”.
  2. Faptul că sunt multe extrageri într-o zi favorizează utilizarea unei strategii bazate pe miză progresivă, cele mai folosite fiind „Martingale” și „Fibonacci”, pe serii de extrageri consecutive. Strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare bilet necâștigător. În cazul strategiei Fibonacci, miza biletului este suma mizelor precedentelor două bilete, dacă ele au fost necâștigătoare. Desigur, aceste strategii pot fi aplicate numai de cei care joacă pe internet.
  3. Agențiile de pariuri permit plasarea a 15 numere pe bilet, dintre care se pot bifa 8 per combinație. Astfel, se poate juca orice sistem pe Loto Slovacia Eklubkeno 20/80, de la 1/15 până la 8/8 (2/7, 5/5, 4/8, 6/7, 3/6 etc.). Fiecare sistem are o cotă asociată. De exemplu, un bilet 1/15, care are cea mai mare probabilitate de a fi câștigător, beneficiază de o cotă medie de 3.80 (cotele diferă de la un operator la altul).

Miza minimă pentru un bilet la loteriile internaționale online este de 1 RON, așadar nu vorbim despre o distracție costisitoare. În plus, jucătorii la loto pot profita și de ofertele promoționale, care sunt nelipsite din mediul online. Dacă un cazinou de pe internet oferă fonduri suplimentare, foarte probabil rulajul se poate face și prin intermediul pariurilor plasate în secțiunea „Loto”.

Unele agenții au oferte promoționale gândite special pentru pasionații de loterie. De pildă, un operator rambursează miza pentru primele cinci bilete necâștigătoare. Altul suplimentează câștigul obținut pe bilete care conțin un anumit sistem. Altul rambursează miza celor care au fost la un singur număr distanță de câștig, pe bilete eligibile. Exemplele pot continua.

Ofertele sunt bine venite, cât timp îi dau prilejul jucătorului să experimenteze noi jocuri, precum Slovacia Keno 20/80. Cu cât bugetul este extins, cu atât distracția se prelungește, iar distracția este singurul lucru care ar trebui să conteze pentru cei care obișnuiesc să se recreeze prin intermediul jocurilor de noroc.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top