Connect with us
De ce își cară acești oameni din Dâmbovița morții prin pădure. Motivul e revoltător!

Știri

De ce își cară acești oameni din Dâmbovița morții prin pădure. Motivul e revoltător!

Zeci de familii din satul Cârlănești, comuna Vărfuri, din județul Dâmbovița, sunt condamnate la o realitate cruntă de neglijența autorităților.

Oamenii sunt nevoiți să își care morții prin pădure, circa un kilometru, după ce drumul de acces către cimitir nu mai există. Și asta nu e totul. Zeci de familii locuiesc aici, iar aceasta este singura posibilitate de a lua contact cu lumea civilizată de ani buni de când s-a rupt drumul. Când plouă, oamenii rămân izolaţi pe dealuri, în propriile gospodării.

“Nu se mai poate urca sau ieşi din sat. Doar pe jos se mai pot deplasa oamenii. Vai şi amar de viaţa noastră! Nimeni nu ne întreabă de sănătate. Nici cu căruţa nu poţi intra. Doar elicopterul mai poate ajunge la noi”, mărturisesc oamenii din sat.

În tot acest timp, autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a remedia problema. O bătrânică de 82 de ani a fost înmormântată miercuri după acelaşi ritual, iar un localnic revoltat a fotografiat chinul oamenilor şi a făcut totul public. După cum se vede în imagini, mai mulţi tineri au purtat sicriul printre copaci, prin pădure, până la drumul de acces.

Citește și: Grav accident rutier joi dimineață. Doi oameni au murit, alți zece au fost răniți!

Citește și: Deși mai avea puțin până la naștere, o femeie gravidă visa doar oameni morți. La cezariană, medicii au încremenit!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top