Connect with us

Știri

DE CE a murit Stela Popescu în jurul zilei sale de naștere. Explicațiile unui fenomen răspândit

Asistăm la un fenomen straniu. Tot mai mulți oameni, în special artiștii, mor în jurul zilei de naștere.

Oamenii de știință au analizat acest lucru, care vine să explice oarecum și coincidența morții Stelei Popescu cu mai puțin de o lună înainte să împlinească 82 de ani.

Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie și a murit pe 23 noiembrie, adică la o dată apropiată de ziua ei de naștere.

Site-ul descoperă.ro scrie că oamenii de știință au ajuns la o nouă concluzie privind acest fenomen.

Inițial se credea că tristețea devine mai profundă de la o anumită vârstă, mai ales la apropierea zilei de naștere, iar stresul și depresia de la bătrânețe accelerează evoluția afecțiunilor sau chiar le declanșează.

Noi studii arată că în astfel de zile avem cu 14% mai multe șanse să murim decât în alte zile din an, iar ipoteza emisă este cea a „amânării”.

Conform acestei ipoteze, oamenii bolnavi se străduiesc să trăiască până după ziua lor pentru a-și atinge un prag de vârstă, temându-se că vor lăsa anul sau vârsta în coadă.

Este una din temerile pe care bătrânii le au mai puțin cunoscută, dar analizată de sute de psihologi din întreaga lume.

CITESTE SI: Irina Loghin, în lacrimi. Ce a spus despre moartea Stelei Popescu

Ultima apariție a Stelei popescu. Imagini cu un puternic impact emoțional. Discursul ei a șocat pe toată lumea

Monica Anghel, dezvăluiri emoţionante despre ultima apariție a Stelei Popescu

În cazul atacurilor de cord și ale celor cerebrale, stresul este factorul declanșator. Acest lucru se poate observa și în cazul morții Stelei Popescu.

Cu două zile înainte să se stingă, ea a apărut extrem de nervoasă la un eveniment monden, vizibil afectată de starea ei de sănătate.

De asemenea, s-a mai constatat că majoritatea internărilor în spital, mai ales în cazul afecțiunilor cardiovasculare, au loc în preajma aniversărilor.

Lidia Fecioru, explicație privind moartea Stelei: „Știu prin ce a trecut”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a transmis un mesaj dureros în urma morții Stelei Popescu, la un post de televiziune.

„Niciodată nu ne-am gândit că o vom pierde. Pierderea m-a șocat total. Știți, noi toți cunoaștem istoria vieții ei, știu prin ce a trecut, cum și-a adunat mama și tata, tatăl ei semăna în Serbia.

Toată bucuria ei, tot ce a dat ea, a dat din suflet. A trăit cu foarte multe lipsuri în copilărie. Nu îi era frică de boală.

Nici nu se plângea niciodată. Eu toată viața mea o vedeam la albumul duminical dacă mai știți. Am zis că vreau să fiu ca Stela Popescu.

Atâta timp cât nu ne vom respecta cultura și neamul nu vom prețui valorile”, a declarat Lidia Fecioru la România TV.

Puțini știu că Stela Popescu a fost bolnavă. Marea actriță a teatrului românesc avea diabet zaharat.

Actrița care s-a stins pe 23 noiembrie în curtea casei sale a povestit despre această afecțiune în cartea ei de bucate.

Actriţa a dezvăluit într-o carte de bucare pe care a scris-o că suferă de diabet. „Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prajiturele se declanşează «măgarul ».

Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scria Stela Popescu, în cartea ei de bucate.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Cucu Bau

    2017-12-25T12:04:28+02:00 at 12:04

    Si mai ciudat este ca toti oamenii mor cu mai putin de un an inainte de ziua lor de nastere. Verificati si veti vedea ca e adevarat. Nu-i ciudat???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top