Connect with us
De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat? Viața șefului SMURD

Știri

De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat? Viața șefului SMURD

Raed Arafat este o personalitate foarte cunoscută în toată România. Ne-a impresionat prin munca sa și a ajuns să fie un lider în vârful „sănătății țării” noastre. La fiecare încident major, domnul Arafat este prezent, uneori ai senzatia ca s-a clonat. Indiferent de ora, zi  sau perioada, domnul Arafat răspunde la telefon, coordonează solicitările și mereu are grijă ca totul să iasă cât mai bine.

Conduce SMURD și IGSU, adică tot ce înseamnă salvare, descarcerare și servicii de urgentă. Cu atâtea locuri de muncă și atâția oameni care-l caută, oare mai are domnul Arafat timp și pentru viață personală?

Viața lui Raed Arafat

Raed Arafat s-a născut pe 24 mai 1964, în Damasc, Siria. La doar 16 ani Arafat a emigrat în România pentru a studia medicina, pentru că nu știa limba română, acesta a studiat-o la Pitești. Ulterior a studiat facultatea de Medicină din Cluj.

În anul 1990 a pus bazele serviciului mobil de urgență cu ajutorul Clinicii de Anestezie Terapie Intensivă. De-a lungul anilor s-a dezvoltat și a ajuns să fie numit Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență.

De ce nu s-a căsătorit Raed Arafat?

Raed Arafat este prezent aproape zilnic la televizor sau cel puțin pomenit în media. Este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. N-a fost văzut niciodată  cu nimeni și nici a ținut departe familia sa de opinia publică din ochii telespectatorilor.

Într-un interviu a fost întrebat de ce nu s-a căsători, iar Șeful SMURD a declarat:

Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top