Connect with us
Educarea din Timișoara care și-a ucis fiica a fost arestată preventiv. Femeia a vorbit cu aanchetatorii despre crima comisă.

Știri

De ce și-a ucis educatoarea din Timișoara fiica! Ce le-a zis anchetatorilor și ce a spus soțul femeii

Educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica a fost reținută de polițiști, iar magistrații au dispus azi arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul său.

Femeia, pe numele ei Oana Neț (38 de ani) i-a tăiat venele fiicei sale, apoi a înecat-o în cada din baie. Ulterior, a băut erbicid pentru a se sinucide.

Ea a fost dusă de urgență la spital, iar după ce medicii au salvat-o, ea a fost dusă la audieri.

Conform celor de la stirilekanald.ro, femeia nu are o explicație logică pentru care a comis gestul, dar a spus că se gândea să divorțeze de soțul ei. Certurile lor au fost confirmate și de vecini, iar se bănuiește că de la aceste neînțelegeri ar fi pornit totul.

Crima a avut loc în timp ce soțul educatoarei era plecat la serviciu. Oana Neț s-a încuiat în baie și a ucis-o pe micuță. Tatăl fetiței este în stare de șoc și acum. Nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat și nu știe ce putea face pentru a opri tragedia.

Primul lucru fugea la mama…Îi zicea…mami, am venit să te pup și să-ți spun cât te iubesc. Relația dintre mamă și fiică aș putea spune că era mai apropiată decât tată și fiică”, a spus Marius Neț, soțul educatoarei criminale.

Oana Neţ, femeia în vârstă de 38 de ani din Timişoara care i-a tăiat venele fiicei sale, iar apoi a înecat-o în cadă, în urmă cu două zile, a fost adusă, joi, la Tribunalul Timiş, iar judecătorii au decis emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiică).

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus la data de 15.03.2018 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Neţ Oana – Răzvana sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica), prevăzută de art. 199 alin. 1 raportat la art. 188 alin. 1 Cp,

Reţinându-se în sarcina acesteia faptul că, în data de 13.03.2018, în jurul orei 17.30 a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de 4 ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timişoara.

La aceeaşi dată, inculpata a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Citește și: Informații de ultimă oră despre educatoarea care și-a ucis fetița! Ce se întâmplă în aceste momente cu ea

Citește și: Cine este Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica și de ce ar fi comis crima

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top