Connect with us
Milionarul a ajuns muncitor la fabrica de biscuiti

Știri

De la lux la faliment. Acest milionar a ajuns muncitor la fabrica de biscuiti

Michael Carrroll a castigat la loterie 10 milioane de lire sterline, dar aceasta suma, care in mod normal ar fi trebuit sa-i ajunga toata viata, a disparut din conturile sale in cativa ani. Totul a inceput in 2002, cand Michael avea 19 ani si castiga premiul cel mare la loteria britanica. Ceea ce a urmat dupa acest moment arata ca in viata, cumpatarea are un rol foarte important.

In mai putin de 8 ani, tanarul a cheltuit toti banii si a ajuns sa lucreze intr-o fabrica de biscuiti, unde castiga un salariu de aproximativ 200 de lire pe saptamana. Toate acestea au fost posibile dupa ce britanicul a luat niste decizii incredibile si foarte daunatoare pentru viitorul lui. Prima data, el a inceput sa imparta banii si 4 milioane s-au dus catre prieteni si familie.

Apoi, acesta a cumparat o superba vila in Swaffham, Norfolk. Aici a inceput sa organizeze curse si numeroase petreceri la care banii erau cheltuiti in nestire pe droguri, pariuri, femei si alcool.

Citeste si: Scandalul dezinfectantilor: Hexi Pharma a cerut intrarea in faliment

Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, iubita unui celebru milionar roman! Vezi despre cine e vorba!

Acest stil de viata l-a facut sa ajunga la inchisoare in 2004, cand a fost inchis pentru cinci luni deoarece vecinii l-au reclamat la politie. In 2006, tanarul rebel intra pentru 9 luni in puscarie din cauza ca a refuzat un test antidrog.

Astfel, la numai 8 ani dupa marea lovitura de la loterie, Michael Carroll a intrat in faliment si a devenit la fel de sarac. Jurnalistii de la Daily Mail au scris ca la un moment dat el a si dormit pentru o saptamana in padure deoarece nu mai avea niciun ban.

Norocosul inconstient inca mai joaca la loto si spera ca va avea iarasi noroc. Daca va castiga, el vrea sa investeasca banii in campanii care sa-i ajute pe tinerii care au probleme cu drogurile si apoi sa plece in Australia.
Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top