Connect with us

Știri

DE NEIMAGINAT: A fost dezvaluita smecheria prin care Oana Zavoranu poate fi lasata fara niciun leu din avere!

Oana Zavoranu ar putea ramane fara niciun leu din afacerea in care mama ei detinea 56% din actiuni. Firma Agricomex este condusa in acest moment de Gigicu, fratele raposatei si, potrivit jurnalistului de investigatii Madalin Pribu, Oana poate fi lasata, daca unchiul ei doreste, fara niciun leu.

Oana Zavoranu se poate transforma din actionar majoritar la firma in actionar minoritar. „Marioara si-a pus la adapost o parte din avere. De cei 43 la suta din offshore, in Insulele Virgine, Oana nu se poate atinge”, a dezvaluit aseara jurnalistul Madalin Pribu la WowBiz.

CITESTE SI: EI SUNT CEI MAI SEXY SCRIITORI! FOTO HOT

„Ea a mostenit doar 56 la suta! E ca la poker. Se intruneste AGA, iar firma scoate banul, ca sa majoreze capitalul. Ca sa isi mentina procentele, trebuie sa vina si ea cu bani. Dar ea nu are, nu are cash. Ca sa ramana Oana Zavoranu majoritara, trebuie sa vina cu bani. Daca vrea sa o forteze sa renunte, Gigicu poate face asta! Legal se poate intampla asta. Au fost multe cazuri prin care actionarii majoritari au fost facuti minoritari”, a mai spus Pribu la Kanal D.

In tot acest timp, Oana Zavoranu a facut inventarul bunurilor pe care le detinea mama sa si a constatat ca nu iese aproape nimic la socoteala banuind ca cineva a dat spargerea la ea in casa: lipsesc o serie de bijuterii si nu isi poate explica de ce mama ei vindea aurul ca sa isi cumpere haine si tacamuri si de ce folosea parfumuri cumparate de la bisnitari.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top