Connect with us
DECIZIA de ultimă oră a magistraților în cazul polițistului pedofil. Ce se întâmplă cu Eugen Stan

Știri

DECIZIA de ultimă oră a magistraților în cazul polițistului pedofil. Ce se întâmplă cu Eugen Stan

Magistraţii au decis, în urmă cu scurt timp, soarta lui Eugen Stan. Polițistul este suspect în alte 15 cazuri de agresiuni sexuale asupra unor minori. Iată ce au decis magistrații în această seară.

Magistraţii au decis, în urmă cu scurt timp, soarta lui Eugen Stan şi au încuviinţat cererea adresată de procurori.

Astfel, poliţistul-pedofil a fost arestat şi îşi va petrece următoarele 30 de zile în Arestul Central. Duba cu bărbatul încătușat a plecat de la Judecătoria Sectorulu 6 către Arestul Central al Poliției Capitalei, anunţă Antena 3.

Anchetatorii au solicitat arestarea preventivă pentru 29 de zile pentru trei fapte. Printre acestea: agresiune sexuală față de doi minori, fapta din 2018, dar și o agresiune sexuală din 2012.

Dosarul din 2009 s-a prescris

Au mai apărut și alte informații cum că în 2017 bărbatul a încercat să agreseze o femeie.

În tot acest timp, anchetatorii verifică alte 15 dosare de agresiuni sexuale rămase cu autor necunoscut pentru a stabili dacă poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei este autorul lor, potrivit Digi 24.

Citește și Agentul pedofil de la Brigada Rutieră a recunoscut TOTUL. Ce au găsit polițiștii în calculatorul agresorului

Răsturnare de situaţie în cazul prinderii poliţistului pedofil din Capitală, Eugen Stan! Ce a făcut Stan în cele 36 de ore de libertate de la comiterea abuzului şi până când a fost prins de poliţişti.

Ofiţerii de la Omoruri l-au supravegheat pe Stan 24 de ore înainte de a fi reţinut, iar motivul este uluitor. Anchetatorii au rămas şocaţi când au văzut ce păstra Stan în calculatorul personal şi de ce era acesta obsedat.

Informaţile apărute schimbă cu totul ce se ştia până acum despre pedofilul poliţist din Capitală, Eugen Stan.

Eugen Stan a fost reţinut, luni dimineaţă, după ce a fost luat la o discuţie de şeful Brigăzii Rutiere, Victor Gâlceavă, în urma sesizării venite din partea unor colegi şi predat de acesta la Serviciul Omoruri.

Autorităţile l-au lăsat intenţionat în libertate timp de 24 de ore

În tot acest timp, polițiștii i-au supravegheat fiecare mişcare.

Poliţia a aflat identitatea agresorului copiilor din lift încă de duminică dimineaţa, însă a luat decizia de a amâna reţinerea lui până luni dimineaţă, punându-l însă sub supraveghere din momentul identificării lui.

Autorităţile l-au urmărit pe pedofilul poliţist pas cu pas, pentru a-i identifica tiparul şi a încerca să-i organizeze un flagrant.

Eugen Stan, pedofilul poliţist, a fost identificat de poliţişti şi supravegheat îndeaproape în tot acest timp, autorităţile luând decizia de a-l reţine abia luni dimineaţa, după ce acesta nu a mai ”acţionat” în cele 24 de ore de libertate, flagrantul fiind astfel imposibil de realizat.

În urma percheziţiilor realizate la locuinţa agentului de la Rutieră, anchetatorii au descoperit că acesta păstra în calculator imagini cu minori, două conturi de Facebook, mai multe discuţii între pedofil şi anumiţi minori.

Poliţia alege să nu le facă încă publice pentru că se încearcă a se lua legătura cu părinţii copiilor în cauză şi a se afla ce s-a întâmplat între aceştia şi Stan, dar şi discuţii cu femei ce aveau conotaţii sexuale.

De asemenea, anchetatorii au constatat că poliţistul pedofil frecventa site-uri pentru adulţi

Surse din Parchet au dezvăluit că Eugen Stan era obsedat de sex şi că obişnuia să folosească de foarte multe ori un limbaj explicit:

”Era obsedat de sex, obişnuia să vorbească numai despre asta. Pe lângă latura lui de poliţist, mai avea şi latura asta mai întunecată”.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a agresat sexual doi fraţi în dimineaţa zilei de 5 ianuarie, scrie cancan.ro.

Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele.

În vârstă de 47 de ani, suspectul lucrează în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

În weekendul care tocmai s-a scurs ,anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută.

Aproape 1.000 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.

Citește și Șeful Poliției Române, demis de Carmen Dan. Măsuri drastice în M.A.I

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top