Știri

Decizia fara precedent luata de BOR in cazul inmormantarii lui Dan Condrea!

Dan Condrea este inmormantat astazi, 25 mai, la cimitirul Sfanta Vineri, din Capitala. Trupul omului de afaceri a fost ridicat,marti, de la INML de angajatii unei firme de servicii funerare, după ce medicii legisti au finalizat necropsia.

Pe certificatul de deces al omului de afaceri cauza mortii trecuta este politraumatism accident rutier. Surse din cadrul IML (Institutul de Medicina Legala) Ilfov au spus pentru presa centrala ca Dan Condrea nu a facut accident vascular cerebral, ci a murit in urma impactului masinii sale cu copacul. Totodata, acesta nu consumase alcool. Condrea a avut parte de o moarte violenta, avand leziuni foarte grave si coloana vertebrala distrusa.

Desi cea mai vehiculata ipoteza in cazul mortii sefului Hexi Pharma este sinuciderea, Biserica Ortodoxa Romana a anunat, prin purtatorul de cuvant Vasile Banescu, ca Dan Condrea va avea parte de slujba de inmormantare.

Citeste si: Un martor al accidentului in care a murit Dan Condrea face declaratii explozive

Citeste si: Marile semne de intrebare in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

„In absenta unui rezultat final care sa sublinieze in mod limpede actul de sinucidere, in cazul in speta se va face o slujba obisnuita pentru ca nu putem sa ne permitem intr-un registru atat de sensibil precum acesta sa lipsim pe cineva de slujba fireasca de inmormantare. Este vorba de absenta unei concluzii. Daca inmormantarea putea sa fie amanata pana la obtinerea rezultatului final exista posibilitatea sa formulam alta solutie in acest caz, dar in aceasta situatie, in absenta unui rezultat oficial care sa probeze sinuciderea, respectiva persoana decedata va beneficia de o slujba obisnuita de inmormantare”, a spus Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, potrivit Antena 3.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a avut un accident mortal duminica seara. Acesta urma sa fie audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati a doua zi de dimineata, motiv pentru care au aparut o serie de speculatii legate de decesul sau. Omul de afaceri era desfigurat si a fost recunoscut de fosta nevasta dupa hainele pe care le purta.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-05-25T10:20:49+03:00 10:20

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More