Connect with us

Știri

Decizia luata de BORCEA din spatele gratiilor: Mihaela, Alina si Valentina nu mai au voie sa…

Afectat de conflictul creat intre femeile din viata lui, Cristi Borcea a luat o decizie radicala. Fostul actionar din Stefan Cel Mare le-a interzis Mihaelei, Alinei si Valentinei sa-l mai viziteze in inchisoare.

In urma cu cateva zile, Cristi Borcea a sarbatorit in arest implinirea celor 46 de ani, Surprinzator, niciuna dintre cele trei femei din viata lui nu a aparut la poarta inchisorii pentru a-i ura „La multi ani”.

Extrem de afectat de scandalul dintre sotia lui, Alina, si presupusa amanta, Valentina Pelinel, omul de afaceri ar fi hotarat sa petreaca o perioada singur, in arestul inchisorii, fara sa beneficieze de vizite.

„Cristi le-a interzis femeilor din viata lui cu desavarsire sa vina in vizita. Mihaela fusese deja la el, iar Alinei i-a spus, raspicat, ca nu are ce sa caute la el. Este foarte suparat pe toata lumea, mai ales ca el nu isi dorea un asemenea scandal” – ar fi declarat, potrivit Spynews, un apropiat al lui Borcea.

De altfel, cel mai prost ar fi picat Alina in toata povestea caci, potrivit unei declaratii a lui Cristi Brancu. Dupa ce sotia lui Borcea ar fi aparut intr-o emisiune tv, dinamovistul s-ar fi enervat si ar fi spus chiar ca are de gand sa o paraseasca.

CITESTE SI:Povestea Mihaelei Borcea: Cum a fost la un pas de moarte si ce spune despre divortul de Cristi
CITESTE SI:Decizie dura luata de Cristi Borcea! Ce se intampla cu Valentina Pelinel si cu Alina

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top