Decizia neasteptata luata de Dacian Ciolos in legatura cu Marian Godina

23.02.2016
Decizia neasteptata luata de Dacian Ciolos in legatura cu Marian Godina

Conform programului premierului Dacian Ciolos, publicat pe site-ul Guvernului, acesta va participa la lansarea cartii politistului Marian Godina, miercuri, 24 februarie, de la ora 18.00, din Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”. Cartea „Flash-uri in sens opus” a fost publicata la Editura Curtea Veche.

Politistul Marian Godina a devenit popular pentru postarile amuzante pe care le publica pe Facebook. Acest lucru nu i-a adus, insa, popularitate si printre superiorii sai, cu care a avut cateva probleme din cauza textelor pe care le scrie pe internet.

Saptamana trecuta, Marian Godina a anuntat ca isi va da demisia. Acest lucru s-a intamplat la o zi dupa ce povestise ca a avut probleme cu sefii sai din cauza ca luase carnetul de conducere unui sofer care mergea in masina cu „directoarea Crucii Rosii Brasov”.

Vezi si: Scrisoare tulburatoare pentru Dacian Ciolos: „Ea a fost Kiki”

Vezi si: Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, recital la Gala Micului Print din Alba

„M-a sunat tata plangand, mama a fost dusa de urgenta la spitalul judeten din brasov si nu e bine deloc.
Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.
Urasc politia brasov si toti sefii ce o conduc.
Vreau ca mama mea sa fie bine.
Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama.
Voi militienilor ati reusit.
Imi voi da azi demisia.
O vreau pe mama, vreau sa o aud pe mama. Atat!!!!”, a scris acesta, atunci, pe pagina sa de Facebook.

Se pare ca intamplarea legata de permisul soferului sefei de la Crucea Rosie relatata de el a declansat un adevarat scandal in politie. Marian Godina sustine ca sefii l-ar fi certat, iar reprosurile nu ar fi fost legate de sanctiune, ci felul in care i s-ar fi adresat soferului. Marian Godina a avut, insa, cu o inregistrare audio.

Politistul Marian Godina a revenit tot in acea zi asupra deciziei si a anuntat, tot pe Facebook, ca nu mai demisioneaza.

„Nu am sa demisionez. Sunt mai bine acum cand am aflat ca mama e bine. Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci altii”, a scris acesta, pe contul lui de Facebook.