Decizie DEFINITIVA in cazul lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi

12.05.2016
Decizie DEFINITIVA in cazul lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti l-au condamnat joi definitiv pe Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde a fost ucis, in 2013, de cainii maidanezi, Ionut Anghel, la trei ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.

Constantin Ciorascu a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa, dupa ce in prima instanta, magistrati de la Judecatoria Sectorului 2 il condamnasera la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Procesul cazului Ionut Anghel a inceput pe 9 septembrie 2014, la un an de la tragedie. In timpul cercetarii judecatoresti au fost audiati mai multi martori, printre ca parintii si bunica victimei, dar a fost audiat si fratele mai mic al lui Ionut. Sedinta, in schimb, pe tot parcursul judecatii, a fost declarata nepublica.

Baiatul a fost sfasiat de caini maidanezi in 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential, administrata de Constantin Ciorascu, din apropierea Parcului Tei din Capitala. In acest dosar mai sunt judecati, pentru ucidere din culpa, Administratia Domeniului Public Sector 2, SC Tei Rezidential.