Decizie DEFINITIVA in cazul lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi

Ultimul update: joi 12 mai 2016 12:41 Data publicării: joi 12 mai 2016 12:41
Autor , în Știri

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti l-au condamnat joi definitiv pe Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde a fost ucis, in 2013, de cainii maidanezi, Ionut Anghel, la trei ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.

Constantin Ciorascu a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa, dupa ce in prima instanta, magistrati de la Judecatoria Sectorului 2 il condamnasera la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Procesul cazului Ionut Anghel a inceput pe 9 septembrie 2014, la un an de la tragedie. In timpul cercetarii judecatoresti au fost audiati mai multi martori, printre ca parintii si bunica victimei, dar a fost audiat si fratele mai mic al lui Ionut. Sedinta, in schimb, pe tot parcursul judecatii, a fost declarata nepublica.

Baiatul a fost sfasiat de caini maidanezi in 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential, administrata de Constantin Ciorascu, din apropierea Parcului Tei din Capitala. In acest dosar mai sunt judecati, pentru ucidere din culpa, Administratia Domeniului Public Sector 2, SC Tei Rezidential.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii
  1. alin , 12 mai 2016 la 16:12

    Nici dupa atata timp, nu a-ti terminat cu tampenia asta?????Nu cainii maidanezi l-au ucis,,,,ci derbedeii din Bucuresti cu cainii lor de lupta.

  2. Eutanasiati Maidanezii , 13 mai 2016 la 1:11

    SA FACUT DREPTATE DAR PEDEAPSA ESTE PREA MICA PENTRU FAPTA FACUTA . PENTRU O TREABA BINE FACUTA EUTANASIATI TOTI MAIDANEZII SI CASTRATI ZOOFILII SCHIZOFRENICI DIN ROMANIA CU RANGA DE OTEL