Connect with us

Știri

Decizie dura luata de Cristi Borcea! Ce se intampla cu Valentina Pelinel si cu Alina

Scandalul generat de sarcina Valentinei Pelinel este departe de a fi incheiat. Cristi Borcea ar fi luat o decizie drastica in incercarea de a lamuri situatia.

Cristi Borcea a primit luni vizita fostei sotii, Mihaela, aceasta declarand ca fostul actionar al clubului Dinamo are probleme de sanatate si ca scandalul ii afecteaza cel mai mult pe cei mici.

CITESTE SI: L-a vizitat pe Cristi Borcea in urma cu cateva minute si a iesit de la el cu ochii in lacrimi

De altfel, Borcea a fost internat saptamana trecuta la Spitalul Floreasca dupa ce problemele cu inima au inceput sa reapara.

CITESTE SI: CRISTI BORCEA, internat de URGENTA la sectia de Cardiologie de la Spitalul Floreasca

In lumina acestor evenimente, Cristi Borcea ar fi luat o decizie drastica, in incercarea de a domoli scandalul generat dupa ce in spatiul public s-a speculat ca el ar fi tatal copilului Valentinei Pelinel.

Realizatorul TV Cristi Brancu, un apropiat al fostei sotii a lui Cristian Boureanu, sustine ca aceasta a decis sa plece in Statele Unite ale Americii.

Mai mult decat atat, acesta mai spune ca perioada in care Pelinel va fi plecata este o perioada buna pentru Borcea pentru a lamuri situatia cu sotia sa, Alina, careia i-a interzis sa mai iasa cu declaratii publice.

CITESTE SI: Lovitura dura pentru Cristi Borcea! Ar putea pierde…

CITESTE SI: Mesaj sfasietor de sustinere al fetei lui Cristi Borcea pentru tatal ei

„Chiar daca Valentina se va afla peste Ocean, este o perioada buna pentru Cristi Borcea sa lamureasca situatia, sa mai aiba discutii cu Alina, careia i-a interzis sa mai iasa cu declaratii publice. Si pe nasul Becali a reusit sa-l opreasca, desi acesta a incercat sa-l salveze pe Cristi, intr-un fel, pentru a pune capat speculatiilor in ceea ce priveste momentul si locul unde a fost conceput copilul, prin inseminare sau in penitenciar…

CITESTE SI: Gigi Becali, dezvaluiri despre cum a ramas gravida Valentina Pelinel cu Cristi Borcea: „I-a dat…”

Practic, Becali este cel care a lansat povestea cu inseminarea, dar, pana la urma, Borcea spune ca nu are niciun fel de problema si ca totul s-a facut asa cum trebuie, urmand sa anunte exact ce si cum. Cristi Borcea e linistit, asteapta sa iasa din Arestul Central si sa ajunga, probabil, la Jilava, unde sa mai poata discuta si sa vina cu lamuririle necesare, iar Alina sa urmeze pasii pe care trebuie sa-i faca. Nu cred ca ea va mai iesi curand la televizor, cel putin in urmatoarea perioada lucrurile vor fi transate de Cristi si toata lumea va intelege intreaga poveste. El are deja un plan. Si lunea trecuta, cand a incercat sa discute cu Alina, avea un plan, dar ea a avut reactia nervoasa pentru care cu siguranta plateste oalele sparte, in sensul ca Borcea i-a reprosat si mai degraba i-a facut rau decat bine”, a declarat Cristi Brancu pentru ziarulring.ro.

CITESTE SI: Alina Borcea, acuzatii dure la adresa Valentinei Pelinel

foto: Prosport

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top