Decizie radicală: Remus Cernea pleacă din România

30.06.2018
Decizie radicală: Remus Cernea pleacă din România

Deputatul Remus Cernea a luat o decizie radicală. Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, Remus Cernea anunță că părăsește țara si pleacă în Finlanda.

La o lună după ce a anunțat public că s-a despărțit de iubita sa, Iolanda Stăniloiu, Remus Cernea se desparte și de România. Fostul deputat PSD a anunțat că pleacă în Finlanda.

„Dragi prieteni, dupa 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbarii in Romania, voi face acum tot mai mult pasul si spre actiuni care vizeaza intreaga umanitate, nu doar o tara.

In cursul dupa-amiezii de maine voi pleca in Finlanda, unde ma voi angrena pentru o perioada mai lunga in proiecte creative care au legatura si cu Romania, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Daca si cand voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo.

Imi doresc sa revin la un moment dat, imi doresc sa pun umarul din nou la ridicarea Romaniei. Am muncit din greu si m-am luptat pentru libertate, dreptate, justitie si o dezvoltare morala a societatii noastre.

Remus Cernea a scris și despre eforturile pe care le-a depus pentru o țară apropiată celor din Occident

Am inregistrat numeroase succese si am contribuit la schimbari de mentalitate de natura sa apropie tara noastra de cele civilizate, prospere si dezvoltate din occident.

E drept si ca de multe ori nu am fost inteles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de catre apropiati in care investisem incredere si prietenie. Dar cumva ma asteptam la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior in cele din urma.

Voi reveni sa lupt pentru Romania in contextul in care voi avea sentimentul ca o pot face intr-un cadru eficient, alaturi de oameni de calitate si ca beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp si energie irosite.

Citește și Gheorghe Ștefan, fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, condamnat la 3 ani și trei luni cu executare

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe masura ce ele se vor apropia de implinire.

Numai bine va doresc tuturor!”, a scris Remus Cernea, pe Facebook.