Connect with us
Declaratii socante facute de Jamala dupa castigarea Eurovisionului

Știri

Declaratii socante facute de Jamala dupa castigarea Eurovisionului

Jamala este cea de-a 61-a castigatoare a Eurovisionului. Reprezentanta Ucrainei a cucerit inimile juratilor din majoritatea tarilor, iar publicul i-a oferit suficiente puncte incat sa nu fie intrecuta de Rusia, conform noului sistem de afisare a punctelor.

Imediat dupa ce si-a luat trofeul, Jamala, cantareata a carei melodie intitulata „1944” a fost ca o palma data Rusiei pentru atrocitatile comise de Uniunea Sovietica, a facut cateva declaratii la fel de emotionante ca si piesa ei. „Mi-as fi dorit ca melodia aceasta sa nu fi existat niciodata”, a socat Jamala in conferinta de presa sustinuta dupa gala de la Stockholm, de pe Ericsson Globe Arena.

„Cand vin strainii la tine acasa/ Te omoara/ Si spun ca nu sunt vinovati/ Ei nu sunt vinovati”, suna primele versuri ale melodiei care a socat intreaga lume, caci Eurovisionul a fost transmis si in Statele Unite, China si Australia. Melodia este un omagiu adus strabunicii sale, una dintre victimele deportarii tatarilor din 1944.

VEZI TABELUL CU CLASAMENTUL FINAL EUROVISION 2016

ALERTA HOT! Cum arata dezbracat Freddie, reprezentantul Ungariei la Eurovision 2016

„Prin aceasta melodie am vrut sa le eliberez sufletele, pentru ca niciunul din cei deportati nu s-a putut intoarce in Ucraina. Daca vei canta despre adevar, poti ajunge la inima publicului”, a mai adaugat Jamala in conferinta de presa.

Susana Jamaladinova, cunoscuta ca Jamala, este o cantareata de opera in varsta de 32 de ani din Ucraina. S-a format la Conservatorul din Simferopol si la Academia Nationala de Muzica din Kiev. Din 2009, si-a schimbat complet stilul muzical, renuntand la muzica clasica.

A inceput sa isi compuna propriile piese, introducand influente de tot felul si facand muzica de opera mai accesibila publicului larg. Are deja 4 albume scoase, iar primul dintre ele a vazut chioscurile cand avea doar 9 ani.

Ziaristii de la The Guardian au marcat momentul Jamalei pe prima pagina cu titlul „Asculti, Putin?”
Declaratii socante facute de Jamala dupa castigarea Eurovisionului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top