Declarațiile cutremurătoare ale româncei rănite în atentatul de la Stockholm: „Credeam că izbucnește războiul”

09.04.2017
Declarațiile cutremurătoare ale româncei rănite în atentatul de la Stockholm: „Credeam că izbucnește războiul”

O româncă a fost rănită în atentatul de la Stockholm. Aceasta se află internată într-un spital din Stockholm, fiind în stare stabilă. Potrivit presei suedeze, românca rănită are 83 de ani și se afla la cerșit în momentul atentatului de vineri, 7 aprilie.

Cerşetoarea româncă, pe care o cheamă Păpuşa Ciuraru are 83 de ani și se află printre victimele atacului din Suedia. Aceasta trăia pe stradă şi cerşea. Vineri, când un camion a intrat în mulţime, ea se află în locul ei în care obișnuiește să stea și să le ceară bani suedezilor.

Purtătorul de cuvânt al MAE Paul Ciocoiu a declarat că este vorba despre o femeie, care are o fractură la picior şi care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Conform lui Ciocoiu, femeia era rezident în Suedia, potrivit digi24. Un diplomat s-a deplasat la unitatea medicală pentru acordarea de sprijin.

Ce spune românca rănită în atentatul de la Stockholm

„Oamenii ţipau în jurul meu, credeam că izbucneşte războiul. Am încercat să mă ridic şi să fug, dar o bucată mare de beton mi-a căzut pe picior”, a povestit femeia pentru Expressen, referindu-se la stâlpii cu statui de beton destinaţi să oprească circulaţia.

Vineri, suedezii au fost martorii unui atac neobișnuit. Un camion a intrat violent în mulţime, la o oră de vârf în țara nordică. Patru oameni au murit şi alte 15 persoane au fost rănite.

Articole pe aceeași temă:

Atentat terorist în Suedia. MAE: O româncă a fost rănită