Connect with us
sotii maleon

Știri

Decoperire macabră lângă casa în care s-au sinucis soţii Maleon. Vecinii sunt înmărmuriţi

Descoperire macabra langa casa sotilor Maleon. Vecinii sunt ingroziti si vor sa se mute. Ce au declarat vecinii după acest nou episod care îngrozeşte o lume întreagă este tulburător.

Nenorocirile se tin lant in zona in care si-au gasit sfarsitul sotii Maleon. Aseara, o alta decoperire macabra a inspaimantat vecinii. Nenorocirea s-a petrecut aseara, langa casa in care au fost gasiti fara suflare Bogdan si Anda Maleon.

Andrei, Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit spanzurat pe terasa casei, unde locuia impreuna cu sora si parintii sai.

Chiar sora lui mai mica avea sa faca descoperirea macabra

Un apel la numarul unic 112 avea sa anunte ca tanarul este spanzurat si pare sa fie decedat.

Un echipaj medical a ajuns imediat la fata locului si a inceput manevrele de resuscitare. Din nefericire, dupa cateva zeci de minute medicii au fost nevoiti sa constate decesul.

Răsturnare de situaţie în cazul sinuciderii soţilor Maleon. Ce au surprins camerele de supraveghere
Imediat au fost anuntati politistii si a fost deschisa o ancheta.

Moartea tanarului, student la Facultatea de Informatica, ramane invaluita in mister. Anchetatorii nu au gasit un bilet de adio si nici nu au aflat care ar fi fost motivul care l-ar fi determinat sa recurga la un asemenea gest.

Vecinii familiei Venin spun ca niciodata nu s-ar fi asteptat la asa ceva

Andrei era cunoscut ca un tanar retras si respectuos, la fel cum sunt si ceilalti membrii ai familiei sale.

„Doamne fereste! Nu ma asteptam la sa ceva… Doamne… Nu imi revin. Parca e blestemata zona asta, imi vine sa ma mut… Peste drum, acum ceva timp s-a mai spanzurat un barbat, pe strada cealalta a murit Bogdan Maleon si sotia sa, acum Andrei… Nu pot sa cred!”, a spus o vecina de-a familiei Venin.

Citeşte şi Zvonurile s-au confirmat! O celebră cântăreaţă din România divorţează

Este bomba începutului de an în showbiz iar zvonurile s-au confirmat. Frumoasa cântăreaţa este la un pas să finalizeze actele de divorţ, devenind astfel o femeie liberă.

Anunțul vine când nimeni nu se aștepta.

Antonia a primit, în sfârşit, vestea pe care o aşteaptă de câţiva ani. Artista va putea să fie în cel mai scurt timp o femeie liberă şi îşi va putea îndeplini toate planurile.

Planuri pe care le are alături de iubitul ei, Alex Velea, alături de care are doi copii, Dominic şi Akim. Din 2013, Antonia tot încearcă să divorţeze de Vincenzo Castellano şi se pare că actele sunt în curs de definitivare.

Divorţul de Vincenzo Castellano se va pronunţa la un notar, în Bucureşti

Italianul şi artista s-au înţeles şi în privinţa fetiţei lor, Maya, în vârstă de 7 anişori. Micuţa rămâne la tată, în Italia.

„Custodia minorei este comună, domiciliul rămâne în Italia. În ceea ce priveşte venirea ei în România, acest lucru va fi posibil doar dacă o aduce tatăl ei.

Însă Antonia o poate vizita cât doreşte, acolo unde micuţa are domiciliul, şi anume în Castellammare di Stabia, Napoli”, au mai completat aceleaşi surse.

Aşadar, Antonia va putea semna certificatul de divorţ, iar anul acesta poate să-şi boteze cei doi băieţi şi chiar să se mărite cu iubirea vieţii ei, Alex Velea”, au declarat surse apropiate de Antonia.

Antonia şi Alex Velea au apărut pentru prima dată alături de toţi cei trei copiii: Maya, Dominic şi Akim. Imaginea

Antonia şi Alex Velea au reuşit să fie pentru prima dată alături de toţi cei trei copiii ai artistei, într-o fotografie de colecţie.

Citeşte şi Stare de alertă în America! Un meteorit a căzut la periferia oraşului Detroit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top