Connect with us
Deputatul Mihaela Huncă a demisionat din PSD

Știri

Deputatul Mihaela Huncă a demisionat din PSD

Deputatul PSD de Botoșani, Mihaela Huncă, a luat decizia de a demisiona din Partidul Social Democrat. Ea și-a motivat gestul prin faptul că social-democrația în care crede nu se mai regăsește astăzi în PSD.

Mihaela Huncă a mai spus și că nu poate accepta scindarea societății și spune că unicul demers al conducerii PSD este o luptă absurdă, fără folos pentru cetățeni.

Redăm mesajul postat de Mihaela Huncă pe Facebook:

„Am intrat în politică în anul 2000. A fost o decizie bine cumpănită, o decizie pe care am luat-o considerând că doar printr-o astfel de implicare aș fi putut contribui eficient la profesionalizarea și dezvoltarea în primul rând a sistemului din care proveneam și pe care l-am reprezentat mereu, sistemul de învățământ.

Am ales social-democrația. Și social-democrată sunt și astăzi. Dar social-democrația în care cred eu, bazată pe valori autentice, pe meritocrație și pe competență nu se mai regăsește astăzi în PSD, fiindcă PSD, din motive ce nu pot să le înțeleg, și-a uitat și menirea, și ideologia.

Am sperat, vreme de doi ani, că este doar o etapă de reconstrucție a partidului, am subliniat constant că drumul ales se abate de la proiectul pe care l-am propus românilor, mi-am exprimat nemulțumirea în fața autocrației care începe să definească exprimarea partidului. Toate aceste inițiative colegiale au fost lipsite de efect.

Nu pot accepta sintagma ”două Românii”, nu pot accepta scindarea societății, sunt împotriva oricărei bătălii fratricide și cred cu tărie că rolul celor aflați la guvernare este să fie în slujba tuturor românilor.

Din păcate, unicul demers politic al conducerii partidului este acum o luptă absurdă, fără argumente și fără folos pentru cetățeni, cu toată lumea care i se opune.

Nu pot merge mai departe alături de această viziune. Și, fiindcă mulți alegători m-au învestit cu încredere pentru a-i reprezenta, nu voi alege să mă ascund în spatele biroului, bucurându-mă cu egoism de privilegii, ci voi încerca să dau viață, cu responsabilitate, tuturor inițiativelor pe care mi le-am asumat în campania electorală.

Vreau, de asemenea, să le mulțumesc foștilor mei colegi – mulți dintre ei, oameni minunați – pentru tot sprijinul și prietenia pe care mi le-au acordat în cele aproape două decenii de colaborare și să le urez succes acelora dintre ei care încă mai gândesc și simt social-democrat. Poate vor reuși să aducă partidul în matca sa firească”.

Citește și: Gabriela Firea vrea retragerea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD: „Ar fi benefic pentru țară”

1 Comment

1 Comment

  1. Tatiana

    2018-09-05T11:55:13+03:00 at 11:55

    Bravo….dacă ar gândi toți ca dumneata, ar fi ceva frumos…asta înseamnă că cei cu creier încep să se dezmeticească….oare ce o fi în capul celorlalți???…nici nu vreau să mă mai gândesc….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top