Connect with us
Deschiderea anului scolar 2016-2017 are loc luni dimineata, 12 septembrie. Peste 3 milioane de elevi incep astazi scoala.

Știri

Deschiderea anului scolar 2016 – 2017. Peste trei milioane de elevi au inceput scoala

Deschiderea anului scolar 2016-2017 are loc azi, 12 septembrie. Peste 3 milioane de elevi incep semestrul I, conform calendarului aprobat printr-un ordin al ministrului Educatiei.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunta ca peste 10.000 de politisti si jandarmi vor fi angrenati, incepand de luni, in actiunile de mentinere a ordinii publice si de asigurare a conditiilor necesare cresterii gradului de siguranta in proximitatea scolilor, liceelor si colegiilor din intreaga tara.

Totodata, pe parcursul intregului an scolar, politistii si pompierii vor participa, la fel ca si in anii precedenti, la module de prevenire a infractionalitatii juvenile organizate de catre unitatile de invatamant.

Citeste si: Elevii se intorc, luni, la cursuri. Care sunt noutatile in anul scolar 2016-2017

Deschiderea anului scolar 2016-2017. Iohannis la Bucuresti, Ciolos la Fetesti

Presedintele Klaus Iohannis se va afla astazi la Colegiul National Mihai Eminescu din Bucuresti, a anuntat Administratia Prezidentiala. Totodata, premierul Dacian Ciolos va participa la festivitatile organizate de noul an scolar la Fetesti, la Liceul Teoretic Carol I.

Pe de alta parte, Camera Deputatilor a stabilit ca alesii sa fie in circumscriptii, pentru a participa la festivitatile organizate cu ocazia deschiderii anului scolar, o decizie similiara fiind luata si de catre senatori.

„Luni este activitate in teritoriu, coincide cu inceperea scolilor, la solicitarea tuturor grupurilor parlamentare. Marti vom avea plen cu vot final, iar miercuri, comisii”, a afirmat secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, la finalul sedintei Biroului permanent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top