Connect with us
Deschiderea Transfăgărăşanului amânată!

Știri

Deschiderea Transfăgărăşanului amânată!

Vești proaste pentru cei ce își plănuiau un traseu pe Transfăgărășan! Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule, având în vedere avertizarea meteo emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care anunţă Cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe

judeţe, printre care şi judeţul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică şi ploi abundente reprezintă un real pericol pentru participanţii la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărăşanului.

Ce apel fac cei de la CNAIR pentru conducăorii auto

Precizăm că CNAIR va deschide acest sector de drum după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condiţiile de siguranţă pentru cei care aleg acest traseu”, se menţionează într-un comunicat al CNAIR remis AGERPRES.

Citește și: Transfăgărășanul se închide. Ce se întâmplă cu cel mai frumos drum din România

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să respecte restricţiile impuse temporar pe perioada afectată de fenomenele meteorologice din această perioadă.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis, vineri, să amâne redeschiderea circulaţiei pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bălea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

„Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care anunţă cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judeţe, printre care şi judeţul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, CNAIR a decis, pentru siguranţa

participanţilor la trafic, că circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bălea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule. Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică

şi ploi abundente reprezintă un real pericol pentru participanţii la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărăşanului”, se arată în comunicat.

Centrul Infotrafic informase iniţial că circulaţia pe DN 7C Transfăgărăşan va fi închisă doar până la finalul lunii iunie, între Piscu Negru (judeţul Arges) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top