Connect with us
Cadavre umane descoperite la o groapă de gunoi din Craiova. S-a demarat o anchetă internă pentru a se stabili cum au ajuns osemintele acolo.

Știri

Descoperire șocantă în Craiova: cadavre umane aruncate la groapa de gunoi

Descoperire șocantă în Craiova, la o groapă de gunoi. Resturi de sicrie și oseminte umane au fost găsite pe un câmp din apropierea Parcului Tineretului din Craiova. Acesta se află în grija Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) din subordinea primăriei.

Cadavre umane aruncate la groapa de gunoi, în Craiova

Regia susține că depozitarea era temporară, făcută cu acordul verbal al Gărzii de Mediu, până când gunoiul urma să fie preluat de societatea de salubritate și dus la depozitul ecologic de la Mofleni.

Citește și: Descoperire șocantă la medicul Gheorghe Burnei, în cabinet. Anchetatorii au găsit oase umane

În urma acestei descoperiri s-a demarat o anchetă internă. Și Poliția derulează propria anchetă, pentru a stabili dacă este vorba sau nu de comiterea unei infracțiuni.

„Polițiștii craioveni au fost sesizaţi despre faptul că, pe terenul RAADPFL Craiova, din Pepiniera Dendrologică, aflat în partea de vest a Parcului Tineretului din Craiova sunt aruncate mai multe resturi de sicrie și oase, a căror proveniență nu se cunoaște.

Din primele verificări s-a stabilit că, în mod provizoriu și temporar, RAADPFL Craiova a depozitat aceste reziduuri până la încheierea licitației pentru contractul de salubrizare a reziduurilor colectate, având în vedere și reorganizarea și suspendarea provizorie a activității Depozitului de colectare a deșeurilor din Craiova. Toate aceste obiecte se aflau într-un stadiu avansat de putrefacţie şi de degradare.“, au explicat polițiștii doljeni, potrivit gazetadesud.ro.

Sursa foro: gazetadesud.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top