Connect with us

Știri

Descoperire șocantă într-un cimitir din România. Ce au văzut oamenii când au mers să-și plângă morții

Românul e tare inventiv, însă de multe ori sare calul. În cimitirele din țara noastră apar tot felul de situații care mai de care mai bizare.

Legume și morți la cimitir

De la petrecerile date de rromi printre cruci, morminte și coroane de flori până la tineri surprinși în timp ce fac sex ori se droghează, am văzut de-a lungul anilor tot felul de știri bizare legate de locurile de veci.

În Murfatlar s-a descoperit recent ceva uluitor. Printre crucile și mormintele defuncților, o fostă consilieră locală s-a gândit că trebuie inserate și niște răsaduri.

Femeia și bărbatul ei au ridicat mai multe solarii chiar la intrarea în cimitirul musulman din această localitate constănțeană. Astfel că, printre morți, oamenii au putut să culeagă câte o roșie, un castravete și alte produse de-ale gurii.

CITEȘTE ȘI: Descoperire șocantă făcută de Poliție! Ce au găsit în mașina unui șofer

„În urma unei sesizări făcute de cetățeni am aflat și noi despre acele solariii. Nu e normal, primăria a dat în administrare terenul Uniunii Turco-Tatare pentru cimitir, dar iîntre timp au apărut aceste sere”, a declarat primarul Valentin Saghiu, potrivit Kanal D. Cei doi soți au primit o amendă usturătoare de 9.600 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top