Connect with us
Descoperire șocantă pe litoral. Mare atenție pentru românii care merg la mare

Știri

Descoperire șocantă pe litoral. Mare atenție pentru românii care merg la mare

Inspectorii de la ANSVSA au efectuat la începutul acestei săptămâni mai multe controale pe litoral. Cinci restaurante, patru unități fast-food, o braserie, un snack-bar și un magazin alimentar au fost sancționate cu amenzi în valoare de 26.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) remis miercuri AGERPRES, inspectorii veterinari au verificat marţi 35 de unităţi de producere, prelucrare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare, iar în urma controalelor au fost găsite nereguli privind comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare, neîntreţinerea în condiţii de igienă a spaţiilor şi a echipamentelor de lucru, dar şi din cauza etichetării şi depozitării necorespunzătoare a produselor alimentare.

ANSVSA precizează că unităţile aflate în zonele de interes turistic sunt supravegheate şi verificate permanent de către inspectorii sanitari veterinari din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, astfel încât operatorii economici din domeniu să respecte sănătatea şi confortul alimentar al cetăţenilor.

Citește și: A MURIT după ce a consumat un număr record de calorii! Nici medicilor nu le-a venit să creadă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top