Desert de Paste. Tarta cu lime si lapte condensat

Tarta cu lime si lapte condensat, un desert recomandat de bloggerul culinar Mihaela Sava, poate fi gata in doar 10 minute. Iata ce trebuie sa stiti si care sunt ingredientele acestui desert spectaculos si de efect, ideal pentru masa de Paste.

Tarta cu lime si lapte condensat – ingrediente:
200 g biscuiti digestivi
50 g unt la temperatura camerei
1 lingura de cacao
3 limes (lamai verzi) – coaja si zeama
1 conserva lapte condensat
250 ml smantana pentru frisca

tarta cu lime si lapte condensat

Tarta cu lime si lapte condensat – modul de prepaparare
1. Punem in vasul unui blender biscuitii, untul si cacao si mixam pana obtinem un pesmet umed.
2. Tapetam o tava pentru tarte cu acest pesmet si dam la frigider.
3. Amestecam smantana pentru frisca cu laptele condensat si mixam pana cand compozitia prinde volum.
4. Adaugam zeama de lime si mai mixam putin.
5. Scoatem tava de la frigider, turnam compozita cu lapte condensat si netezim.
6. Decoram cu coaja de lime, apoi bagam din nou la rece.
7. Se lasa la frigider minimum 3 ore sau, de preferat, peste noapte.

Mihaela Sava


Pentru a afla si alte retete spectaculoase recomadate de Mihaela Sava, vizitati blogul ei.

CITESTE SI: Reteta de post – Rulada de biscuiti
CITESTE SI: Viral. Tort in sticla de Coca Cola. Reteta care a innebunit Internetul

Share
Scris de
Vlad Tanase

Acest site foloseste cookies.

Read More