Connect with us
Detalii cutremurătoare în cazul morții soțului lui Carmen Dan. Ce spun anchetatorii

Știri

Detalii cutremurătoare în cazul morții soțului lui Carmen Dan. Ce spun anchetatorii

Carmen Dan trece prin clipe grele. Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marţi, potrivit unor surse din Ministerul de Interne. Cauzele morţii rămân încă necunoscute.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit marţi, potrivit unor surse politice. Cauzele decesului nu sunt încă publice.

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul soțului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan. Acesta a fost găsit mort, marți, în locuința sa din Videle, județul Teleorman, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar de moarte suspectă în cazul unui bărbat de 57 de ani, găsit fără viață, marți, în locuința sa din Videle.

”Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violență la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marți de vecinii din blocul respectiv, care au anunțat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat Teodora Dragole.

Potrivit sursei citate, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman pentru continuarea cercetărilor.

Carmen Dan, în doliu după moartea soțului

Surse judiciare au confirmat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul de 57 de ani care a fost găsit mort în casă este soțul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan.

Citește și Carmen Dan este în doliu. Soțul Ministrului de Interne a murit

Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, a declarat că i-a transmis condoleanțe ministrului.

”Am auzit ce s-a întâmplat, am sunat și i-am transmis condoleanțe doamnei ministru. Dânsul (soțul lui Carmen Dan – n.r.) locuia în Videle. Nu cunosc ce s-a întâmplat”, a spus Nicolae Bădănoiu.

Și președintele Consiliului Județean Teleorman a confirmat că Daniel Corneliu Dan, soțul ministrului de Interne, a murit în locuința sa din Videle.

”Este un eveniment regretabil în familia dânsei”, a declarat Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit, marţi, au precizat reprezentanţii Ministerului de Interne.

1 Comment

1 Comment

  1. Vasile

    2018-07-04T09:11:50+03:00 at 9:11

    Un articol care nu spune absolut nimic.Ziarist de 0 bani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top