Connect with us

Știri

DETECTORUL DE MINCIUNI sustine ca Printul Banatului si-a inselat nevasta cu BEYONCE DE ROMANIA!

Printul Banatului a fost supus unui test cu poligraful, iar rezultatele au socat-o pana si pe Beyonce de Romania. Adelina a aflat ca sotul ei a inselat-o weekendul trecut cand s-a scuzat ca a lipsit de acasa pentru ca avea de sustinut un concert.

Mai mult de atat, acesta a mintit in legatura cu aventura cu Beyonce de Romania, detectorul de minciuni dandu-l de gol.

CITESTE SI: DOVADA CA PRINTUL BANATULUI SI-A INSELAT NEVASTA! IMAGINILE DE LA HOTEL!

Ivan Florinel Daniel, pe numele sau complet, a picat testul poligrafului. Acesta a mintit in legatura cu mai multe lucruri afirmate in ultima saptamana. La intrebarea „Ai amenintat-o direct sau indirect pe Madalina Dumitriu (n.r.: Beyonce de Romania)”?, Printul Banatului a raspuns „Nu”, iar rezultatul a fost ca MINTE.

De asemenea, alte intrebari la care a mintit au fost „Ai intretinut raporturi sexuale cu alta femeie in weekendul trecut?” si „Ai intretinut raporturi sexuale cu Madalina Dumitriu?”, la care Dani a raspuns negativ.

Singurul adevar pe care l-a spus Printul Banatului a fost acela ca nu isi doreste sa isi paraseasca sotia pentru Beyonce de Romania. Adelina a declarat ca va baga divort dupa rezultatele poligrafului prezentata aseara la „Un show pacatos”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top