Dezastru pentru clienții DIGI RCS RDS, rețeaua a picat, când se remediază problema

Digi Romania, fostul RCS RDS, are probleme cu rețeaua de internet. Mare parte din Bucureșteni au rămas fară conexiune la internetul fix în jurul orei 11. RCS RDS a anunțat clienții săi care apelează la call center că există un incident tehnic în acest moment și că echipele se străduiesc să rezolve problema.

DIGI a picat! Internetul nu funcționează

Digi Rcs Rds a picat astăzi în jurul orei 11 clienții companiei au rămas fară internetul fix din cauza unui incident tehnic. Cea mai mare companie de internet din România, Digi, după numărul de clienți, se luptă acum cu echipele tehnice pe teren pentru a remedia problema tehnică.

Conform DIGI, problema ar trebui să fie rezolvată astăzi, 25 iunie, cel târziu până la ora 16:00, iar clienții vor fi informați prin SMS de confirmare când rețeaua de internet RCS – RDS revine la parametrii normali.

Cum resetezi routerul ca internetul să funcționeze?

RCS RDS a promis ca netul DIGI revine dupa ora 16:00. Resetarea routerului poate fi necesară pentru a funcționa la capacitate normală.

Pentru asta trebuie doar sa scoateți routerul din priză timp de minim 30 de secunde și să-l introduceți mai apoi la curent.

Routerul se va conecta la rețea în aproximativ 2 minute.

VIDEO: Cum resetezi routerul RCS RDS DIGI când nu merge internetul?

Acest articol a fost actualizat la: 2020-06-25T13:51:06+03:00 13:51

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More