Connect with us

Știri

DEZVALUIRI CUTREMURATOARE LA 6 ANI DE LA MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON: Judecatorii sustin ca isi cumpara victimele minore cu 200 milioane dolari

Dezvaluiri cutremuratoare ies la iveala la 6 ani de la moartea lui Michael Jackson. Regele muzicii pop isi platea victimele minore pentru a intretine relatii sexuale si le cumpara si tacerea, cu 200 milioane dolari.

Potrivit judecatorilor de la Curtea Superioara din Los Angeles, au existat 20 de victime minore de-ale artistului, iar cu unul dintre baieteii preferati ai lui Jackson acesta a facut chiar o ”nunta” in secret.

CITESTE SI: MIRCEA BADEA SE BUCURA DE NECAZUL UNEI COLEGE DE BREASLA

Doi dintre barbatii care sustin ca au fost abuzati sexual de regele muzicii pop, Wade Robson si James Safechuck, sustin astazi ca Jackson isi platea adesea victimele. James Safechuck, de pilda, le-a declarat judecatorilor ca artistul i-a daruit tatalui sau 1 milion de dolari pentru a pastra tacerea si ca a organizat chiar o ”nunta” secreta in care mireasa era copilul de 9 ani.

„Jackson a avut succes in eforturile sale pana la punctul in care clientul meu a indurat abuzuri sexuale repetate, atroce si a fost spalat pe creier… astfel incat sa creada ca erau demonstratii de iubire si ca erau provocate de James in persoana”, a afirmat avocatul lui J. Safechuck.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top