Connect with us
Diagnostic GREŞIT la 6 din 10 pacienţi. Afecţiunile pe care medicii NU pot să le identifice corect

Știri

Diagnostic GREŞIT la 6 din 10 pacienţi. Afecţiunile pe care medicii NU pot să le identifice corect

Peste jumătate dintre pacienții bucureșteni au primit cel puțîn o dată un diagnostic greșit sau un tratament incorect, conform unei noi cercetări.

Mai mult, înainte de a primi un diagnostic corect în cadrul unui serviciu specializat de second opinion, peste 60% dintre respondenți au consultat doi sau mai mulți medici pentru patologia de care suferă.

Care sunt afecţiunile pe care medicii nu le pot identifica

Cele mai multe diagnostice greșite au fost primite de pacienți pentru afecțiuni oncologice, neurologice, endocrinologice și afecțiuni ale aparatului genital.

La nivel de intenție, 7 din 10 pacienți bucureșteni afirmă că ar fi dispuși să apeleze la un serviciu specializat de second opinion medical în cazul în care s-ar confruntă cu o afecțiune oncologică și ar dori să aibă siguranță unui diagnostic corect și a unui plan adecvat de tratament.

Citeşte şi Temperaturi incredibile în Ajun de Crăciun. ANM anunță vremea de Crăciun și Revelion

Directorul Administrației Naționale a Meteorologiei, Elena Mateescu, a vorbit despre cum va fi vremea în perioada Crăciunului.

“Va ninge moderat cantitativ. Până mâine, la ora 18.00, este o atenționare de ninsoare. Temperatura va fi una mai coborâtă decât înregistrează stațiile meteorologice.

Regimul de temperaturi scade, ne apropiem de ceea ce ar fi normal. Cel mult minime de -9, până la 0 grade. Dacă la acest moment ar fi normal să avem -9 grade, de marți vom avea -10 grade.

În Muntenia, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei, vor fi valorile cele mai coborâte de temeraturi. Probabilitatea de a avea precipitații mixte în ajunul sărbătorilor de iarnă în București este una în creștere.

ANM anunță vremea de Crăciun și Revelion

Pentru că avem în continuare cer mai mult noros, nu avem temperaturi atât de scăzute. De abia de marți vor fi în scădere. Precipitații nesemnificative, dar regimul de temperaturi este în scădere”, a precizat Elena Mateescu, director ANM.

Pe 25 decembrie, va fi mai rece decât în mod obișnuit. Ne așteptăm la valori de cel mult 2-3 grade. În zona litoralului, chiar mai coborâte și apropiate de norme în partea de vest a țării.

“Va fi frig, dar e o zi de iarnă aproape de normal”, a mai precizat directorul ANM.

Directorul ANM a vorbit și despre prognoza vremii pentru perioada Revelionului.

“Tot rece pare a fi. Modelele de acum indică temperaturi sub pragul de îngheț. Putem întregistra valori la București -7, -8 grade. Pentru zona de munte este bine, pentru că aici se va putea schia. Precipitațiile vor fi nesemnificative sau chiar absente”.

Citeşte şi Principesa Margareta a avut o poveste de dragoste cu un OM politic

Despre cuplul Principesa Margareta- Principele Radu Duda s-a vorbit mult în spațiul public, dar puține persoane știu și despre relațiile din trecutul celei care acum este Custodele Coroanei Regale.

Aceasta a avut o poveste de dragoste ca în filme timp de 5 ani cu fostul premier britanic Gordon Brown, cei doi fiind colegi a Universitatea din Edinburgh.

Aceasta poveste s-a terminat odată cu finalizarea studiilor, iar unele surse spun că politicianul britanic nu și-a revenit niciodată după acest episod.

”A fost singura mare iubire din viaţa lui”, a declarat un prieten al fostului premier

Gurile rele spun că Margareta s-ar fi săturat să audă numai discuții despre politică și din acest motiv relația dintre cei doi a ajuns la un final.

Principesa Margareta s-a căsătorit cu Radu Duda, pe atunci un tânăr actor, în 1996. Gordon Brown s-a căsătorit la rândul său în 2000, iar între 2007 și 2010 avea să conducă guvernul britanic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top