Connect with us
Diana Șoșoacă lovește din nou! Cum s-a făcut din nou de râs senatoarea AUR

Știri

Diana Șoșoacă lovește din nou! Cum s-a făcut din nou de râs senatoarea AUR

Diana Șoșoacă este, pe departe, cel mai vocal membru al Parlamentului României, care face tot ce poate pentru a atrage atenția și își spune punctul de vedere chiar și atunci când nu este vorba despre domeniul său de activitate. În ultima vreme a fost mai mereu în centrul atenției, mai ales în momentele în care a reușit să se facă de râs.

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în direct

Diana Șoșoacă nu pierde nicio ocazie de a-și spune punctul de vedere, indiferent despre ce domeniul este vorba. Celebra senatoare AUR a participat la o confruntare cu Alexandru Rafila, unde au discutat despre vaccinul anti-covid-19, iar femeia a reușit să atragă atenția prin gafa pe care a făcut-o.

Totul a pornit de la acuzațiile Dianei Șoșoacă. Ea a declarat că a primit din partea mai multor centre de efectuare a testelor de tip RT-PCR informaţii conform cărora pe documentul pe care îl primeşte persoana testată de Covid-19 s-ar regăsi, în josul paginii, cu litere mici, textul: „Activitate de recoltare neacreditată RENAR”. Această situație s-ar fi regăsit chiar și la cele mai mari și cunoscute centre de testare.

Alexandru Rafila a explicat că nu se pot acredita recoltările în sine, iar singura problemă care ar putea apărea aici este faptul că unele teste negative ar putea fi, de fapt, pozitive.

Conversația dintre cei doi nu s-a oprit aici, ci a continuat și mai puternic, favorizând șansa Dianei de a face o gafă chiar într-o emisiune difuzată live. Aceasta a folosit greşit cuvântul „septic”, atunci când încerca să facă referire la un mediul steril. Medicul Rafila a intervenit și a corectat-o, moment în care ea a recunoscut greșeala, dar a continuat să aprofundeze subiectul.

Diana Șoșoacă nu cedează: protestează în Piața Victoriei

Diana Șoșoacă este veșnic nemulțumită și, mai nou, vrea să facă o schimbare și în rândul colegilor săi din Parlament. Ea s-a alăturat unui miting intitulat ”Miting-ul Libertărții”, pe motiv că nu se mai poate certa în Parlament cu colegii săi, venind acolo pentru a le transmite un mesaj important: acela că s-a săturat de fițele lor și vrea ca aceștia să-și schimbe comportamentul.

”Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni.

Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră.”, a declarat Diana Șoșoacă.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top