Connect with us

Știri

Din păcate, tragedia continuă. A murit şi micuţa Anastasia. Ce alte veşti triste mai au medicii

Tragedia petrecută de Sfânta Paraschiva continuă, din păcate. Anastasia Gavril, fata cea mare a părintelui Petru Gavril a murit şi ea, după o săptămână de agonie pe patul de spital.

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa a ajuns astfel la şase. Anastasia Gavril a încetat din viaţă la doar 10 ani, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa. Din nefericire, starea ei s-a agravat pe fiecare zi, iar în cele din urmă organismul i-a cedat.

Nici starea de sănătate a mamei nu s-a îmbunătăţit. Doctorii sunt foarte rezervaţi şi în ceea ce o priveşte pe soţia preotului Petru Gavril, care are 35 de ani.

Petru Gavril a fost înmormântat pe 17 octombrie 2017, iar la funeraliile sale a ţinut o cuvântare ÎPS Pimen.

Mașina în care preotul Petru Gavril se afla cu fetița lui, sora și cumnatul său, a fost lovită în plin pe 14 octombrie, de o mașină care intrase pe contrasens, un  Volkswagen Touran, condus de Vasile Alexandru. Tragedia s-a petrecut la Cornu Luncii, pe drumul către Iaşi, unde victimele urmau să ia parte la pelerinajul de Sf. Parascheva.

În urma impactului extrem de violent au decedat Vasile Alexandru, Petru Gavril, Dumitru Cătălin Sandru, de 47 de ani, din municipiul Suceava, pasager pe scaunul dreapta față în Volkswagen Touran, Aurora Sandru, de 46 de ani, din Suceava, pasageră pe bancheta din spate în Volkswagen Touran și Anisia Gavril, de 6 ani, din comuna Horodniceni, pasageră pe bancheta din spate în Volkswagen Touran.

Citeşte şi: Dezvăluiri din ancheta accidentului în care familia unui preot a murit de Sfânta Paraschiva. De ce s-a produs tragedia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top