Connect with us
Dincă, mort după ce a spus adevărul?! Răsturnare în cazul Caracal

Știri

Dincă, mort după ce a spus adevărul?! Răsturnare în cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri în cazul Caracal. Teoria sa este că Gheorghe Dincă va fi în curând mort, pentru că nimeni nu îl mai vrea în viață.

Dincă, mort după ce a spus adevărul?! Răsturnare în cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri incredibile, cu privire la modul în care va evolua cazul lui Gheorghe Dincă. El este de părere că ucigașul nepoatei sale va muri în curând.

„Dragi romani, dupa anuntul MEU ca DINCA NU mai vrea sa recunoasca moartea Alexandrei (Necontrazis de nimeni), am avertizat ca urmeaza MOARTEA acestuia‼‼‼Acum pe vedeta asta, pe jegul asta uman nu-l mai vrea in viata nimeni in afara de CULMEA noi – familiile victimelor‼‼‼

Nu ca as avea cel mai mic semn compasiune fata de aceasta creatura ce merita mult mai rau decat oricine ci pentru ca abia ACUM spune ADEVARUL‼‼‼ Logica, fizica, stiinta nu pot fi combatute cu lozinci: „A fost trimis in judecata”‼‼‼Asa si??? Cu ce mama d…u schimba asta realitate?!?!?!?”, a spus Cumpănașu.

Bărbatul consideră că viața lui Dincă nu este prioritară pentru statul român, mai ales acum că nu mai recunoaște moartea celor două adolescente.

„Si anume ca NU Dinca le-a omorat‼Ca statul roman a esuat si ca probabil fetele sunt in viata‼‼‼Nici macar familia lui NU mai are nevoie de el in viata‼MORT e mai valoros‼ Curios cum pana acum nu l-a atins nimeni cu o floare dar de cand neaga omorarea fetelor si tragicarea lor este batut pana la moarte‼‼‼ Nu?!?!?!?!

Asta nu e stat‼ Asta e MAFIE!! NU VOI INCETA O SECUNDA SA AFLU ADEVARUL DESPRE ALEXANDRA SI LUIZA‼‼‼ Sa le fie clar‼ Statul il vrea mort‼Noi in viata‼Avem multe intrebari sa-i adresam in instanta, acolo unde slugile de la DIICOT nu-i mai pot sopti raspunsurile‼‼‼ Trebuie sa moara INAINTE DE PEOCES NU”, a mai adăugat Cumpănașu, pe profilul său de Facebook.

Citește și: De ce mai apare Vulpița la TV, deși Antena 1 a luat o amendă uriașă de la CNA

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top