Connect with us
Directorul interimar al TAROM și-a dat demisia

Știri

Directorul interimar al TAROM și-a dat demisia

Directorul interimar al TAROM, Ileana Daniela Dragne, şi a anunţat demisia, invocând motive personale. Ea preluase conducerea companiei la începutul lunii octombrie.

Este cel de-al patrulea director care trece pe la șefia companiei aeriene în acest an.

TAROM estimează că va înregistra în acest an pierderi în valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pus în dezbatare de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Directorul interimar al TAROM și-a dat demisia

Aceste noi prognoze arată pierderi de cinci ori mai mari faţă de bugetul iniţial aprobat în luna septembrie în Guvern, care indica un rezultat negativ de 41,2 milioane lei, pentru acest an.

Anul trecut, a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), pe fondul scăderii veniturilor şi al valorii activelor imobilizate.

Bugetul companiei arată că 2017 ar urma să fie al zecelea an de pierderi pentru , având în vedere că societatea nu a mai înregistrat profit din 2007.

Citeşte şi Un cântăreţ celebru A MURIT! Iubita artistului este dărâmată de durere

Doliu în lumea muzicală! Sunt momente grele pentru fanii artistului care s-a stins din viaţă la o vârstă extrem de fragedă. Doliu în muzica internaţională! Un rapper celebru a încetat din viaţă la numai 21 de ani, din cauza unei supradoze.

Rapperul Lil Peep, pe numele lui real Gustav Åhr, a încetat din viaţă, miercuri dimineaţă, din cauza unei supradoze de droguri, potrivit dailymail.co.uk.

Chase Ortega, managerul artistului, a făcut anunţul trist pe pagina de Twitter prin intermediul unui mesaj sfâşietor şi sumbru.

Iubita artistului, Bella Thorne, a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin care anunţa şi ea pierderea suferită: ”Pentru toţi cei care sunt fanii lui Lil Peep, voi ştiţi cât de talentat era. Cât de bun era. Ei bine, el era şi o persoană excepţională”.

Citeşte şi Din păcate, o VESTE tristă din Elveţia! Anunţ oficial al Casei Regale

Regele Mihai I, ultima veste! Este o veste tristă dar din păcate adevărată. Casa Regală a venit cu noi precizări iar veştile care au fost oferite nu sunt deloc bune. Ce se întâmplă mai departe la Reşedinţa Regelui Mihai.

Andrew Popper, șeful Casei Regale, a vorbit despre starea de sănătate a Regelui Mihai, dar și despre situația fostului principe Nicolae.

Popper a dezvăluit că fostul principe a primit o alocație lunară din partea Regelui după ce a fost exclus din linia de succesiune, dar a pierdut-o după numai câteva luni din cauza faptului că a încălcat cererea de a părăsi România.

Adrew Popper a explicat că starea de sănătatea a Regelui Mihai este foarte precară.

“Medicii își concentrează eforturile pentru a menține pe Majestatea Sa fără dureri. Pentru moment starea s-a stabilizat. Are și momente în care este conștient și momente în care este mai puțin conștient”. El a explicat și de ce nu au mai apărut în ultimii ani comunicate cu starea de sănătate a fostului suveran: “Medicii elvețieni nu pot da comunicate despre starea de sănătate a Regelui pentru că legea și etica nu le permit”.

El explicat și lipsa pozelor cu Regele Mihai prin faptul că i-a ar ataca demnitatea dacă s-ar publica fotografii cu el într-o stare avansată de degradare.

Popper a povestit că s-a văzut ultima oară cu Regele Mihai în luna martie a acestui an, când au petrecut o zi întreagă împreună, “Am plecat satisfăcut pentru că l-am găsit liniștit și împăcat cu toate cele lumești. Am vorbit despre perioada copilăriei sale, despre perioada războiului, despre actul de la 23 august, despre relația cu rușii. Avea puterea să privească acele evenimente dramatice cu o doză sănătoasă de umor”, a explicat șeful Casei Regale.

El a vorbit și despre relația fostului suveran cu fostul principe Nicolae:

“Nu știu dacă l-a iertat sau nu. Regele Mihai are o expresie favorită și mereu îmi spune că: putem ierta, dar nu putem uita. Majestatea Sa s-a exprimat foarte clar că nu dorește să îl vadă”. Popper a răspuns și acuzațiilor din ultima perioadă a fostului principe Nicolae care susține că nu de către Regele Mihai ar fi fost exclus din linia de succesiune. “Majestatea Sa a semnat în fața membrilor Consiliului Regal și al avocatului Casei Regale. El a explicat acel act că cei care sunt la cârmuirea României trebuie să o facă cu modestie și respect pentru ceilalți. Medforth-Mills nu avea aceste calități. Regele a monitorizat activitatea domnului Medforth-Mills și și-a dat seama că nu avea aceste calități. Acuzația că ar avea un copil pe care nu îl recunoaște a reprezentat o problemă”, a explicat șeful Casei Regale.

El a explicat că fostul principe nu a rezolvat această problemă la cererea Majestății Sale și a amintit că Nicolae a acceptat în scris actul de eliminare din linia de succesiune.

”În răspuns Nicolae spune că își asumă această decizie și își asumă că nu a fost înălțimea calităților cerute”, a explicat Popper. El spune c[ cerința principală a fostului suveran a fost ca Nicolae să părăsească România și că i-a oferit chiar o subvenție financiară lunară pentru a-și putea reface viața în afara țării. “Nu mai ești membru al familiei regale, dar ești membru al familiei mele. Asta i-a spus Majestatea Sa la ultima întâlnire dintre cei doi, în septembrie 2015. Au avut o discuție foarte amicală în Elveția, dar după această întrevedere domnul Medforth-Mills nu a respectat cererea Regelui și în octombrie sau noiembrie 2015 a venit în România și a participat la evenimente publice. Din această cauză Majestatea Sa i-a retras subvenția lunară”, a spus Popper.

Popper a vorbit și despre incidentul de săptămâna trecută, când fostul principa Nicolae a încercat să își viziteze bunicul:

„Înainte de a veni la casa Regelui, Nicolae a dat un telefon Principesei Margareta și a cerut să vină să îl viziteze. I s-a explicat foarte clar să nu vină. I s-a spus că ar fi periculos și medical Regele riscând un șoc. A părut că înțelege situația în discuția telefonică, dar apoi s-a întâmplat ce a aflat toată lumea”. El este de părere că Regele nu îl va mai primi pe fostul principe Nicolae până la finalul vieții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top