Connect with us

Știri

Divort in lumea filmului! Pareau atat de fericiti!

Actrita americana Halle Berry a decis sa divorteze de actorul francez Olivier Martinez, dupa doar 2 ani de casatorie. Vedeta a depus actele de divorț pe motivul ca in relatie exista diferente ireconciliabile.

Cei doi soti au impreuna un baiat, pe nume Maceo, in varsta de doi ani. Potrivit unei surse, vedeta nu are nicio pretentie asupra impartirii custodiei celui mic, desi ar prefera ca acesta sa ramana in grija acestaia.

Actrita mai are o fiica in varsta de 7 ani, pe nume Nahla, de 7 ani. Tatal fetitei este fotomodelul canadian Gabriel Anbry.

Zvonurile despre o posibila despartire au aparut acum cateva luni, divortul reprezentand ceva sigur. Mai mult, Halle Berry a fost vazuta in luna august fara inelul de logodna de la sotul ei.

”Cu durere în inimă, am ajuns la decizia de a divorța. Vom merge mai departe cu dragoste și respect unul pentru celălalt și ne vom concentra pe ce este mai bun pentru fiul nostru. Ne urăm reciproc fericire în viață și sperăm că ne veți respecta decizia, și cel mai important, intimitatea copiilor în această perioadă dificilă pentru noi”, au precizat cei doi actori, pentru o revista.

Sursa foto bzi.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top