Connect with us

Știri

Divorţ în SHOWBIZ! Îşi spun adio după doar un an de căsnicie

Vor pune capăt relaţiei după doar 1 an de mariaj. Decizia suprinzătoare a fost luată chiar de soţia lui. Aceasta a explicat şi care este motivul pentru care a decis să pună capăt atât de repede căsniciei.

Fostul jucător al lui Zenit și Arsenal, Andrey Arshavin va divorța după doar un an de mariaj cu Alisa. Decizia a fost luată de soția sa, care susține că jucătorul care evoluează în prezent în Kazahstan, la FC Kairat a înșelat-o.

”Faptul că m-a înșelat a fost singurul motiv pentru care am luat această decizie. De ce o întreagă țară crede că el m-ar fi lăsat cu trei copii? Chiar toți cred că sunt o femeie complet neapreciată? Adulții nu se iau la bătaie. Aduții iau decizii și pleacă. Nu l-am lăsat pentru altcineva”, a declarat Alisa Arshavina, pentru publicația rusă Starhit.

Arshavin a mai fost căsători cu Julia Baranovskaya, cu care are trei copii

Divorțul dintre cei doi a provocat numeroase reacții în presa de scandal din Rusia. Căsătoriți în septembrie 2016, Andrey și Alisa au împreună o fiică născută în februarie.

Fost jucător la Arsenal între 2009 și 2013, Arshavin a fost unul dintre cei mai importanți jucători ruși din acest mileniu.

În națională, el n-a mai jucat din 2012, după ce n-a fost convocat în niciun meci în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Citeşte şi TRAFIC restricţionat în Capitală! Iată ce zone trebuie să eviţi în acest weekend

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top