Connect with us
Divorțurile anului 2016 în lumea mondenă. Andreea Marin și Tuncay, Elena Băsescu și Syda, Cristi Borcea și Alina au divorțat.

Știri

Divorțurile anului 2016. Ce cupluri celebre și-au spus „Adio!”

Divorțurile în anul 2016 au fost umeroase în lumea mondenă. Fie că nu au reușit să găsească soluții pentru neînțelegerile apărute în cuplu sau o altă persoană a apărut în viața lor, multe cupluri de la noi și de peste ocean au ales să semneze actele de divorț.

Divorțurile anului 2016 în România

Andreea Marin a divorțat de Tuncay Ozturk după 3 ani de căsnicie

Probabil cel mai răsunător divorț din România în 2016 a fost despărțirea Andreei Marin de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, după doar trei ani de căsnicie.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în 2013, în Turcia, unde prezentatoarea de televiziune s-a dus pentru a-şi trata durerile de spate. La sfârşitul aceluiaşi an, pe 22 decembrie, s-au căsătorit în secret peste hotare, iar Tuncay a luat decizia de a se muta în România.

Până la anunţul divorţului, relaţia lor părea solidă, Andreea şi Tuncay afişându-se peste tot împreună. Despre el, prezentatoarea spunea adesea că avea o relaţie excelentă şi cu Violeta, fiica ei cu Ştefan Bănică jr, pentru care era un partener de joacă minunat.

Andreea Marin și-a anunțat despărțirea de cel care i-a fost soț timp de trei ani, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele.

Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, scria Andreea Marin la sfârșitul lunii octombrie.

Elena Băsescu a pus capăt relației cu Syda

Anul 2016 a însemnat și sfârșitul mariajului dintre Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, și Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda.

Elena și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj și doi copii. Fiica fostului președinte a declarat că ruptura s-a produs pentru copii. Aceasta a spus că au ales divorțul pentru a nu-i amăgi pe Sofia și Traian că părinții lor trăiesc în iubire și armonie, mai ales că adulții nu se mai înțelegeau de ceva vreme.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună.

De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.”, declara Elena Băsescu după anunțul divorțului.

Cristi Borcea a divorțat de Alina Vidican pentru Valentina Pelinel

Un divorț foarte controversat a fost cel dintre Cristi Borcea și Alina Vidican. Cei doi au pus capăt mariajului de cinci ani pe 17 noiembrie 2016. Despărțirea însă nu a fost una amiabilă, ci rezultatul unui lung scandal pornit de reintrarea Valentinei Pelinel în viața omului de afaceri.

Fostul model Valentina Pelinel a anunțat la începutul lui 2016 că este însărcinată. În presă au apărut imediat speculații privind identitatea tatălui. Fiind cunoscută relația apropiată pe care a avut-o în trecut cu fostul acționar al clubului Dinamo, numele lui Cristi Borcea a fost vehiculat cel mai des.

Pe întreg parcursul sarcinii, Pelinel l-a vizitat des pe Cristi Borcea, acesta fiind încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă. Fostul model l-a născut pe Milan Cristian pe 8 iunie 2016. La scurt timp a recunoscut oficial relația cu omul de afaceri.

Iniţial, Alina Vidican era hotărâtă să lupte pentru căsnicia cu omul de afaceri. ”Voi lupta pentru căsnicia mea pentru că nu am soţ de lăsat”, spunea aceasta la începutul scandalului.

În urma separării, blonda rămâne cu 120.000 de euro în cont, iar Borcea se obligă să plătească 10.000 de euro pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună: 2.000 de euro el și 8.000 de euro mama lui, potrivit actelor depuse la dosarul de divorț.

Cristina Spătar, părăsită de Alin Ionescu

Cântăreața Cristina Spătar și omul de afaceri Alin Ionescu au fost căsătoriți timp de nouă ani și au împreună doi copii, pe Albert (6 ani) și Aida (4 ani). Însă în iunie 2016, într-o scrisoare publicată pe pagina sa de Facebook,  Alin Ionescu își anunța intenția de a pune punct căsniciei cu Cristina Spătar.

„Trebuie să fii destul de limitat încât să nu înţelegi că relaţia dintre noi nu mai funcţionează de mult. Cristina nu iartă, nu mi-a iertat nici greşelile pe care nu le-am făcut…. Deci nu acesta este motivul. Eu mi-am dorit să ofer copiilor o familie, în ciuda faptului că noi nu ne mai înţelegeam, considerând că merită acest compromis…

Lucrul destul de greu de realizat când unul dintre noi nu poate trăi fără presă şi fără părerea celorlalţi… Între noi nu există lucruri nerezolvate şi nu există nimic lăsat la voia întâmplării. Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat. Ţin să precizez că am luat această decizie de mult timp, nu este nicidecum o reacţie de moment”, spunea Alin Ionescu.

Deși cântăreața a declarat că nu și-a dorit divorțul, escapadele amoroase ale lui Alin Ionescu au intrat de mai multe ori în atenția presei. Omul de afaceri a fost prins de paparazzi în compania unei domnișoare iar imaginile nu au fost deloc pe placul Cristinei.

Alin Ionescu a avut în trecut și probleme penale. El a fost arestat în trecut pentru evaziune fiscală, dar a fost eliberat.

Răzvan Simion, divorț la un an de la începutul relației cu Lidia Buble

După un an de relație cu Lidia Buble, Răzvan Simion a divorțat, în 2016 de soția lui, Diana. Ce doi soți au ales să se separe la notar, după 13 ani de căsnicie.

”Suntem separați de multă vreme, dar procedurile notariale au durat ceva mai mult. Am divorțat discret, așa cum ne-am trăit și relația”, a declarat Răzvan Simion după divorț.

Răzvan Simion și Diana au fost căsătoriți timp de 13 ani. Se cunosc de când aveau 22 de ani, din anul 2000, când locuiau în Reșița. S-au căsătorit în 2003 și s-au mutat în București. Au devenit părinții a doi copii, Ianca și Tudor.

Relația celor s-a destrămat în 2015, când prezentatorul de la Antena 1 a cunoscut-o pe Lidia Buble, cântăreața în vârstă de 22 de ani.

Corina și Nelu Bud și-au spus „Adio” după 20 de ani de relație

2016 a fost anul divorțului și pentru cântăreața Corina Bud. După o relație de 20 de ani, Corina Bud, pe numele de fată Corina Ciorbă, și Nelu Bud au decis să se despartă. Cei doi au împreună un băiețel în vârsta de 8 ani, Robin.

Corina și Nelu Bud au format unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi având o relație de aproximativ 20 de ani. Cântăreața a mărturisit în nenumărate rânduri că Nelu Bud a fost singurul bărbat din viața ei, fiind împreună cu el de pe vremea când avea numai 16 ani.

Însă în ultima perioadă cei doi nu se mai înțelegeau și au decis că este mai bine ca fiecare să-și urmeze propriul drum. Corina și Nelu s-au despărțit de mai mult timp, dar au preferat să păstreze acest lucru în intimitatea lor.

Cei doi foști soți au decis ca despărțirea să fie cât se poate de amiabilă pentru a nu îl afecta prea tare pe Robin. Nelu Bud și Corina au convenit ca niciunul dintre ei să nu îi prezinte copilului un alt partener de viață până când micuțul va putea înțelege mai bine situația.

Divorțurile anului 2016 la Hollywood

Anul 2016 a fost decisiv și pentru multe cupluri de la Hollywood. Cel mai mediatizat divorț de peste ocean i-a avut protagoniști pe Angelia Jolie și Brad Pratt.

Angelina Jolie și Brad Pitt – „diferențe ireconciliabile”

Anul acesta, Angelina Jolie a divorțat de Brad Pitt după 14 ani de relație, invocând „diferențe ireconciliabile”. Actrița a cerut și custodia celor șase copii.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creșterea copiilor. Jolie era deranjată de metodele folosite de actor și de intracțiunea acestuia cu cei mici.

Citește și: Cântăreața Adele, implicată în despărțirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Potrivit acelorași surse, Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violența fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia acestora. În schimb, Angelina avea o atitudine mult mai relaxată în interacțiunea cu cei mici.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în 2014. Ei au împreună şase copii, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi.

Amber Heard a invocat violențe „fizice și psihice” din partea lui Johnny Depp

După doar 15 luni de mariaj, în 2016 și-au spus adio și actorii Johnny Depp și Amber Heard. Deși a invocat diferențe ireconciliabile în cererea de divorț, Amber a depus la poliția din Los Angeles și o plângere în care evocă „ani” de violențe „fizice și psihice” din partea lui Johnny Depp.

Actrița a apărut la 27 mai la tribunalul din Los Angeles cu o vânătaie pe obraz. Site-ul TMZ a publicat o fotografie a ei cu hematoame în jurul unui ochi, arătând că Depp i-ar fi aruncat telefonul mobil în față.

Citește și: Johnny Depp, filmat in timp ce isi agreseaza fosta nevasta! VIDEO socant

Johnny și Amber s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, în anul 2011. S-au căsătorit în 2015, după ce actorul s-a despărțit de Vanessa Paradis, alături de care are doi copii, Lily Rose Melody Depp și John „Jack” Cristopher Depp III. Deși s-au iubit 14 ani, Depp nu a luat-o de nevastă pe Paradis.

Acesta este al doilea divorț pentru Johnny Depp. Mariajul cu Lori Anne Allison s-a încheiat tot cu divorț, în anul 1985.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top