Connect with us
DJ Schiller va concerta pentru prima oara in Romania

Știri

DJ Schiller va concerta pentru prima oara in Romania

DJ Schiller concerteaza pentru prima oara in Romania, la data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20.00, intr-un show care conform organizatorilor, are rolul de a uimi audienta. Artistul a lansat la inceputul anului albumul cu numarul 9 din cariera, si a numit material discografic “Future”. Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care Keta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, care a si scris versurile piesei „For You”.
Noul album a sarit direct pe locul 1 in topurile din Germania, iar asta s-a intamplat chiar in prima saptamana de la aparitie.

Cele mai cunoscute piese semnate Schiller sunt „I Feel You” (in colaborare cu Peter Heppner), „Smile” (in colaborare cu Sarah Brightman), Liebe „(cu Mila Mar)”, „You” (alaturi de Colbie Caillat), „I’ve Seen It All” sau „I Miss You” (cu Maya Saban). La spectacolul de la Bucuresti, artistul anunta o cascada perfecta de sunet si lumini. Show-ul va fi completat cu un grup de instrumentisti care vor evolua la chitara, la bas, la clapa si la baterie. Biletele au fost in presale la pretul de 99 lei pana la 30 iunie, iar in prezent pot fi achizitionate online de pe eventim.ro si magazinele afiliate.

Cine este Schiller

Schiller (Christopher von Deylen – n. 15 octombrie 1970) este un artist german care creeaza muzica electronica (chill out/trance) si ambientala. Acesta a sustinut concerte apreciate de public si de mass-media. Schiller a cunoscut faima din 1998 si a preferat numele de scena, pentru ca este un admirator al poetului si dramaturgului german Friedrich Schiller.

Citeste si: Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, va concerta la Bucuresti

Alexandra Stan si-a aratat sanii la un concert I Foto HOT +18

Initial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen si Mirko von Schlieffen. Jurul anului 2001, von Schlieffen a parasit trupa, lasandu-l pe von Deylen singurul membru.
In 2002, Schiller a catigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu „Dream of You”. Schiller a vandut peste 7 milioane de albume in intreaga lume.

Christopher von Deylen nu a inregistrat voce niciodata si s-a folosit de vocalisti/e precum: Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howellsdin Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa de synthpop Wolfsheim, Milu – cunoscuta sub numele de Mila Mar, Xavier Naidoo, Arlissa, Maya Saban, Kim Sanders ex. Culture Beat, Ana Torroja din formatia spaniola Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien sau suedeza September.

Postul de televiziune grecesc Music Force Europe dedica timp muzicii lui Schiller, in fecare saptamana, intr-un show ce se numeste „Schill-Out”. Primul succes cu adevarat rasunator a lui von Deylen s-a petrecut in 2003 cu albumul Leben (Viata), primul dintr-o serie de materiale foarte reusite si apreciate de un public larg. Cinematicul album Future, aparut anul acesta, a fost inspirat de zilele petrecute in desertul Mojave, din SUA.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top